News

Komentari 4

Pavičić Vukičević provozala se Žičarom Sljeme: 'Sigurna je!'

Pavičić Vukičević provozala se Žičarom Sljeme: 'Sigurna je!'

Do sada smo ishodili osam uporabnih dozvola i čekamo još samo jednu za koju nam je potrebna potvrda Sanitarne inspekcije Državnog inspektorata RH koja na teren izlazi 29. travnja, rekla je Pavičić Vukičević

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice Zagreba i kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za zagrebačku gradonačelnicu Jelena Pavičić Vukičević u ponedjeljak je na svom Facebook profilu objavila snimku vožnje u novoj Sljemenskoj žičari te poručila da je žičara sigurna. 

- Žičara je sigurna! Svi sudionici tehničkih pregleda u čiju domenu spada upravo statika i sigurnost građevine i opreme žičare su bezrezervno potvrdili njezinu sigurnost u koju sam se i sama uvjerila - napisala je Pavičić Vukičević. ​

Kaže da se redovito voze testne vožnje, nažalost žičara još ne može biti u komercijalnoj uporabi, ali vjeruje da će uskoro biti.  

- Do sada smo ishodili osam uporabnih dozvola i čekamo još samo jednu za koju nam je potrebna potvrda Sanitarne inspekcije Državnog inspektorata RH koja na teren izlazi 29. travnja, kada je zakazan zadnji tehnički pregled. Vjerujemo da će naša žičara uskoro biti puštena u uporabu, a naši sugrađani uživati u sigurnoj i ugodnoj vožnji i najljepšem pogledu - poručila je na  Facebooku Pavičić Vukičević. 

Najčitaniji članci