News

Komentari 25

Putinov omiljeni voditelj divljao u eteru zbog 'Moskve': Bijesan sam! Kako se to dogodilo?!'

Putinov omiljeni voditelj divljao u eteru zbog 'Moskve': Bijesan sam! Kako se to dogodilo?!'

Ruski voditelj Vladimir Solovjov, blizak Vladimiru Putinu, izrazio je svoje nezadovoljstvo u televizijskom prijenosu zbog potonuća broda 'Moskva'. Nagađa se da je izljev bijesa prikaz onoga što Putin misli o tome

Poznati ruski televizijski voditelj Vladimir Solovjov, kojeg nazivaju i 'Putinov glas', je u televizijskom prijenosu izrazio snažno nezadovoljstvo zbog potonuća 'Moskve', zapovjednog broda ruske Crnomorske flote. 

- Bijesan sam zbog onoga što se dogodilo. Jednostavno sam bijesan. I da, mi kažemo da je bio dosta star, imao je određene popravke, i da, ta serija brodova ima svojih ranjivosti. Razumijem. Ali recite mi ovo - kako se mogao izgubiti? Objasnite mi zašto je, dovraga, u to vrijeme bio baš na tom dijelu Crnog mora? - rekao je uzrujani voditelj koji je zbog svojih veza s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i sankcioniran, javlja Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nije me briga što se točno dogodilo. Ako su to zaista bile dvije rakete Neptun kako su Ukrajinci izvijestili. Uostalom, otkad se borbeni brod boji raketnog udara, s obzirom da ima obrambeni sustav? Dakle, zar se nešto nije aktiviralo? U redu. Čak i ako je pogođen s dvije rakete, i streljivo se zapalilo... Što se dogodilo s protupožarnim sustavom? - nastavio je. 

U nedjelju navečer je Solovjov hvalio rusko postrojenje te okrivio Zapad i optužio Britaniju da je inscenirala masakr u Buči, tvrdeći da su prikazani užasi izrežirani i nemaju nikakve veze s Putinovim vojnim snagama. Sada se nagađa da je njegovo iskazivanje bijesa prikaz onoga što Putin misli o gubitku 'Moskve'. Kremlj je ranije poricao potonuće broda, a navodno sada traže krivca za katastrofalan gubitak. 

'Ponavlja se jugoslavenski scenarij' 

Solovjov je ranije upozoravao ruske gledatelje da im se ponavlja 'jugoslavenski scenarij'. 

- Smjestit će nam jugoslavenski scenarij, 'skuhat' će nam scenarij iz Srebrenice. Uskoro ćemo biti optuženi za genocid. Iza ove provokacije stoje Britanci - rekao je. 

Žalio se zbog sankcija 

Televizijski voditelj je jedan od Rusa koji su pogođeni sankcijama Zapada zbog svojih veza s Putinom, a na meti prosvjednika našle su se dvije njegove vile u Italiji. Gađali su ih crvenom bojom i na ulazu napisali "ubojica Solovjov". 

- Kupio sam ih, platio sulude poreze, sve sam napravio kako treba. I odjednom netko je donio odluku da je ovaj novinar sada na popisu sankcioniranih. I to odmah utječe na vas. Čekajte malo! Pa rekli ste da je u Europi vlasništvo svetinja - kroz suze je uzrujano govorio ranije. 

Villa owned by Russian TV presenter Vladimir Solovyov vandalised in Pianello del Lario

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE<<<

Najčitaniji članci