Putinov omiljeni voditelj divljao u eteru zbog 'Moskve': Bijesan sam! Kako se to dogodilo?!' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 25

Putinov omiljeni voditelj divljao u eteru zbog 'Moskve': Bijesan sam! Kako se to dogodilo?!'

Putinov omiljeni voditelj divljao u eteru zbog 'Moskve': Bijesan sam! Kako se to dogodilo?!'

Ruski voditelj Vladimir Solovjov, blizak Vladimiru Putinu, izrazio je svoje nezadovoljstvo u televizijskom prijenosu zbog potonuća broda 'Moskva'. Nagađa se da je izljev bijesa prikaz onoga što Putin misli o tome

VIDEO

Poznati ruski televizijski voditelj Vladimir Solovjov, kojeg nazivaju i 'Putinov glas', je u televizijskom prijenosu izrazio snažno nezadovoljstvo zbog potonuća 'Moskve', zapovjednog broda ruske Crnomorske flote. 

- Bijesan sam zbog onoga što se dogodilo. Jednostavno sam bijesan. I da, mi kažemo da je bio dosta star, imao je određene popravke, i da, ta serija brodova ima svojih ranjivosti. Razumijem. Ali recite mi ovo - kako se mogao izgubiti? Objasnite mi zašto je, dovraga, u to vrijeme bio baš na tom dijelu Crnog mora? - rekao je uzrujani voditelj koji je zbog svojih veza s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i sankcioniran, javlja Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

posljednje snimke moskve VIDEO

- Nije me briga što se točno dogodilo. Ako su to zaista bile dvije rakete Neptun kako su Ukrajinci izvijestili. Uostalom, otkad se borbeni brod boji raketnog udara, s obzirom da ima obrambeni sustav? Dakle, zar se nešto nije aktiviralo? U redu. Čak i ako je pogođen s dvije rakete, i streljivo se zapalilo... Što se dogodilo s protupožarnim sustavom? - nastavio je. 

Razmjena zarobljenika na pomolu? Britanci molili Borisa Johnsona razmjenu za oligarha
Razmjena zarobljenika na pomolu? Britanci molili Borisa Johnsona razmjenu za oligarha

U nedjelju navečer je Solovjov hvalio rusko postrojenje te okrivio Zapad i optužio Britaniju da je inscenirala masakr u Buči, tvrdeći da su prikazani užasi izrežirani i nemaju nikakve veze s Putinovim vojnim snagama. Sada se nagađa da je njegovo iskazivanje bijesa prikaz onoga što Putin misli o gubitku 'Moskve'. Kremlj je ranije poricao potonuće broda, a navodno sada traže krivca za katastrofalan gubitak. 

'Ponavlja se jugoslavenski scenarij' 

Solovjov je ranije upozoravao ruske gledatelje da im se ponavlja 'jugoslavenski scenarij'. 

- Smjestit će nam jugoslavenski scenarij, 'skuhat' će nam scenarij iz Srebrenice. Uskoro ćemo biti optuženi za genocid. Iza ove provokacije stoje Britanci - rekao je. 

Žalio se zbog sankcija 

Televizijski voditelj je jedan od Rusa koji su pogođeni sankcijama Zapada zbog svojih veza s Putinom, a na meti prosvjednika našle su se dvije njegove vile u Italiji. Gađali su ih crvenom bojom i na ulazu napisali "ubojica Solovjov". 

- Kupio sam ih, platio sulude poreze, sve sam napravio kako treba. I odjednom netko je donio odluku da je ovaj novinar sada na popisu sankcioniranih. I to odmah utječe na vas. Čekajte malo! Pa rekli ste da je u Europi vlasništvo svetinja - kroz suze je uzrujano govorio ranije. 

Villa owned by Russian TV presenter Vladimir Solovyov vandalised in Pianello del Lario

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE<<<

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Zelenski zatražio dopuštenje za napade na tlu Rusije: 'Moramo ukinuti sva ograničenja...'
STIŽE POMOĆ SAD-A

Zelenski zatražio dopuštenje za napade na tlu Rusije: 'Moramo ukinuti sva ograničenja...'

Zelenski je pozvao zapadne vlade da povećaju i ubrzaju vojnu pomoć ukrajinskim snagama. U travnju je odobren američki zakon kojim se Ukrajini pomaže sa 61 milijardom dolara.

Rusija: 'Zauzeli smo još jedno selo u istočnoj Ukrajini'
BEZ VEĆEG PROBOJA

Rusija: 'Zauzeli smo još jedno selo u istočnoj Ukrajini'

Rusija je u nedjelju objavila da je zauzela novo selo u istočnoj Ukrajini, nastavljajući tako i dalje prema ukrajinskim obrambenim linijama, no ovaj put nije ostvarila veći proboj
Tajni razgovori: Šefovi obrane Rusije i SAD-a kratko telefonski popričali na rusku inicijativu
USRED RATA

Tajni razgovori: Šefovi obrane Rusije i SAD-a kratko telefonski popričali na rusku inicijativu

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je da je telefonski poziv "inicirala ruska strana". "Dotakli su se pitanja sprječavanja sigurnosnih prijetnji i smanjenja rizika od potencijalne eskalacije", dodaju.