News

Komentari 34

Ričard: Gadno si se zaj***, nismo mi ni anti HDZ ni SDP

Ričard: Gadno si se zaj***, nismo mi ni anti HDZ ni SDP

Enio Meštrović nakon što je postao potpredsjednik gradskog vijeća, obratio se Marku Vučetiću novom predsjedniku gradskog vijeća i istaknuo kako će on i njegova lista glasati po savjesti i transparentno

Marko Vučetić iz koalicije Srcem za Zadar novi je predsjednik Gradskog vijeća Zadra, na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Zadra, glasalo 15 vijećnika liste Srcem za Zadar i nezavisne liste Enija Meštrovića.

Nitko nije bio protiv, a suzdržani su bili HDZ-ovi vijećnici i Damir Biloglav iz Domovinskog pokreta. Potpredsjednici Gradskog vijeća su neovisni Enio Meštrović i Bruno Milin iz HDZ-a.

Nedugo nakon glasanja, Enio Meštrović zatražio je riječ i obratio se Vučetiću

- Predložili smo Vučetića iz razloga zato jer imamo gradonačelnika iz HDZ-a. Vi ćete biti iz koalicije sa Srcem, mi ostajemo konektori i kontrolori svega ovoga. Nismo anti HDZ, nismo niti protiv SDP-a. Ništa mi nismo "anti" . Ako ti cilo vrime smatraš da smo protiv i da ćemo govorit negativnu energiju zajeba si se. Dakle, sve ono što bude ode u gradskom vijeću do jedna točka ide transparentno pred građane, odlučit ćemo mi po svojoj svijesti, a ne anti HDZ-a i anti SDP-a. A ti kad si tako pametan stani ode i vodi ovu sjednicu i nećeš mi mudrovat svako malo. Radija si , ti si pametniji od nas, ja sam glup za ovo - rekao je Enio Meštrović poznatiji kao Ričard.