News

Komentari 167

Rusi objavili: Ispalili smo drugu hipersoničnu raketu na Ukrajinu

Rusi objavili: Ispalili smo drugu hipersoničnu raketu na Ukrajinu

Glasnogovornik ruskog ministarstva obrane, general bojnik Igor Konašenkov rekao je u nedjelju da je hipersonična raketa Kinzhal pogodila ukrajinsko skladište goriva u Kostiantinivki u blizini Mikolajva

Rusija je u nedjelju ponovno ispalila hipersoničnu raketu na Ukrajinu, uništivši tako skladište nafte u Mikolajivu, potvrdili su iz ruskog minstarstva obrane, prenosi AFP.

Pogledajte video: Rusi tvrde da je ovo ispaljivanje hipersonične rakete

VIDEO Rusi su navodno drugi put iskoristili ovo super-oružje

POGLEDAJTE VIDEO: Hipersonična raketa

- Zrakoplovni raketni sustavi Kinzhal s hipersoničnim balističkim projektilima uništili su veliko skladište goriva i maziva ukrajinskih oružanih snaga u blizini naselja Kostyantynivka u regiji Mikolaiv - priopćilo je rusko ministarstvo obrane.

Glasnogovornik ruskog ministarstva obrane, general bojnik Igor Konašenkov rekao je u nedjelju da je hipersonična raketa Kinzhal pogodila ukrajinsko skladište goriva u Kostiantinivki u blizini crnomorske luke Mikolajv, piše Washington Post.

>> SVE O RATU U UKRAJINI PRATITE IZ MINUTE U MINUTU OVDJE <<

Ovo je drugi dan zaredom da je Rusija upotrijebila Kinzhal, oružje sposobno pogoditi ciljeve udaljene 2000 kilometara brzinom 10 puta većom od brzine zvuka.

Najčitaniji članci