Obavijesti

News

Komentari 118

'Škaro mi je prijetio: Ja dobro boksam a ti pazi na svoju kćer'

'Škaro mi je prijetio: Ja dobro boksam a ti pazi na svoju kćer'
4

Još dvije žene progovorile su o svojim iskustvima s Damirom Škarom za Provjereno koje njihove ispovijesti donosi u večerašnjoj emisiji. Iz AK Siget izvijestili su kako je Škaro podnio ostavku

VIDEO

Nakon prošlotjedne ispovijesti bivše tajnice Damira Škare u emisiji 'Provjereno' u javnosti se podigla neviđena prašina. Počelo je s hrabrom ženom koja je reporteru Ivanu Čorkalu ispričala detalje koji su uzburkali javnost, a večeras 'Provjereno' donosi još dvije ispovijesti - bivše suradnice i majke čija je kćer također imala slično iskustvo.

Pokretanje videa...

01:25

Jedna od sugovornica nije htjela pred kameru, ali je reporteru Ivanu Čorkalu njezina majka opisala što joj se dogodilo na radnom mjestu usred bijela dana.

- Kaže ja bi tebi lizao pi**u dok ne svr*** i i ti bi sekundi svr***a. Znaš ti, ja bi tebe je**o da ti 7 dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stat“ - prepričava za 'Provjereno' majka koja je htjela ostati anonimna. Izgovorio je to, prepričava majka, mladoj djevojci prije nekih godinu dana, a tamo gdje je radila dolazio je redovito. U tom trenutku, kaže majka, nije bila sama, ali nitko se nije usudio ništa reći. Ni ona, čak ni vlastitoj majci. Tek kada je vidjela da je uhićen, progovorila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Požalila se na uznemiravanje, rekli joj: 'Uzmi slobodan dan'
Požalila se na uznemiravanje, rekli joj: 'Uzmi slobodan dan'

- Ona je o tome meni šutjela jer se boji. Bojala se onog trenutka kad je vidjela reakciju ostalih cura na samo njegovo prisustvo. Mama ti ne bi mogla vjerovat' da se čovjek može pretvoriti u čudovište u roku par minuta - nastavlja prepričavati njezina majka.

Strah da Škaru prijavi policiji spriječio je i jednu njegovu bivšu suradnicu koja je ondje radila mjesec dana kao vanjski suradnik. Za 'Provjereno' je prepričala kako je, nakon što nije platio račun za naručene usluge, zatražila od njega da plati iste.

Damir Skaro

- Rekao je da sam samohrana majka i da dobro boksa i da bih trebala malo paziti na svoju kćer. Nakon toga me bilo strah za mene i za kćer i odustala sam od bilo kakvih potraživanja - prepričava anonimno bivša suradnica Damira Škare. Dodaje kako nije pomišljala na zvanje policije jer je već ranije zaprijetio da ima jako puno veza. Za 'Provjereno' je prepričala kako joj je jednom prilikom bez uvijanja rekao kako bi trebala paziti što priča i s kim razgovara jer će ju uništiti ako ga u bilo kojoj prilici spomenu.

O Škari šute na misi, a Ćiro i Klemm ga brane: Bio je šarmer
O Škari šute na misi, a Ćiro i Klemm ga brane: Bio je šarmer

- Kad ti se netko prijeti djetetom osjetiš žalost jer si sam, a onda i bijes, ali strah je puno jači i ne podzimaš apsolutno ništa  dodaje.

Podnio ostavku u AK Siget

Damir Škaro podnio je ostavku na dužnost predsjednika AK Siget, izvijestili su iz Kluba i time prestaje njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget. 

- Želimo istaknuti kako AK Siget jasno i nedvosmisleno osuđuje sve oblike nasilja i postupanja protiv interesa i prava bilo koje osobe te ćemo ostati angažirani u njihovu sprječavanju i sankcioniranju, stoji u priopćenju AK Siget uz napomenu da zbog tajnosti istrage i prava stranaka u postupku ne mogu komentirati Škarin slučaj. Napominju kako od početka istrage surađuju s nadležnim institucijama, a javnost će o svemu obavijestiti kad to bude moguće, prenosi HTV.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1