Obavijesti

News

Komentari 58

Skriva se u BiH: Splićanka ne želi vratiti sina njegovom ocu

Splićanka Nina Kuluz sa svojim trogodišnjim sinom Cesareom pobjegla je u travnju 2011.pred ocem djeteta Talijanom iz Torina u Hrvatsku. Odnedavno se skriva i u BiH

VIDEO

Splićanka Nina Kuluz sa svojim trogodišnjim sinom Cesareom pobjegla je u travnju 2011. godine pred ocem djeteta, Talijanom Alessandrom Avenatijem iz Torina u Hrvatsku. Odnedavno se skriva i u BiH, kako je objavila Slobodna Dalmacija

Presudu da se dijete vrati ocu lani u srpnju donio je Općinski sud u Splitu, a u postupku je utvrđeno da je majka otela sina iz zajedničkog doma nakon prekida veze s Avenatijem. Naloženo joj je da dječaka osobno odvede u Italiju, na što se Nina oglušila. 

Sud u Torinu presudio u korist oca

Nedavno je i sud u Torinu donio pravomoćnu odluku da se dijete vrati tamo, sin dodijeli ocu, a majka bi ga mogla viđati svaki drugi tjedan.

- Nina je trenutačno u Bosni čeka dokumente za Srbiju ili Crnu Goru, vjerojatnije za Srbiju jer tamo, valjda, ima nekog tko bi je zaštitio. Čeka dokumente, a navodno bi se zvala Dragana Nikolić. Cesare bi dobio ime Ivan Dragan Nikolić – rekao je Avenati u telefonskom razgovoru za Slobodnu.

Otac mališana: Ne želim da Nina završi u zatvoru

Otac apelira da se ne pomaže Nini u bijegu, te da je voljan bivšoj curi naći posao i stan u Italiji kako bi bila blizu djeteta.

- Ne želim odvojiti majku od sina, a zamislite da ih pronađu, recimo, u Beogradu - meni dovedu Cesarea, a da Nina ode na tri godine u zatvor. Ja to ne želim. Ona može doći živjeti u Italiju – dodao je otac mališana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"