Obavijesti

News

Komentari 0

Skuhatćute: Ukusni mesni specijaliteti za malo novaca!

Skuhatćute: Ukusni mesni specijaliteti za malo novaca!
6

U subotu, 13. travnja ne propustite novi broj Skuhatćute za samo 1,99 kuna uz 24sata i otkrijte proljetni jelovnik s 16 veličanstvenih recepata za prste polizat.

VIDEO

Kako bi se financijski oporavili nakon blagdana ili uštedjeli na budžetu ne morate odustati od mesnih specijaliteta. Mesne štruce samo su početak gastropriče o jelima za koja ne treba izdvojiti mnogo novca, a slijede ih okruglice od kobasica, složenci, gulaši i drugi specijaliteti od svinjetine ili kokoši. U kombinaciji s prhkim ili lisnatim tijestom, sezonskim povrćem ili tjesteninom meso dobiva slasne nove uloge. 

Na pristupačnom izboru jela nalaze se i bruschette. Mediteranske meze nude brojne mogućnosti nadijevanja, a gotove su za desetak minuta. Brojne varijacije na temu nude i deserti s pudingom, a ako više uživate u prhkim keksima obavezno kušajte crinkles. Gastrohit s Filipina osvojio je top-liste omiljenih kolačića. Čokoladna slastica mekog srca od karamele ili kakaa još je slasnija obogatite li je mirisnim aromama ili sirom. Tu je i recept za čokoladnu tortu bez brašna za koju vam je potrebno samo tri sastojka, a ako i dalje ne znate što biste poslužili za desert, zavirite u recepte čitatelja.     

Ako ste se nakon dugačke zime zaželjeli mladog povrća neka vam šparoge posluže kao uvertira u proljetni jelovnik. U povodu manifestacije "Dani istarske šparuge" kuhar Voljen Panić koji radi u Vinoteci San Rocco, u malom mjestaštu Brtonigli otkrio nam je kako ih kupiti, očistiti i pripremiti. Kušajte fritaju sa šparogama i pršutom, tortelline punjene mesom boškarina na kremi od šparoga ili proljetnu teletinu na palenti sa šparogama koje potpisuje ovaj mladi i perspektivni kuhar. 

Nadahnuti proljetnim namirnicama pripremili smo i 16 sezonskih recepata. Riblji fileti s češnjakom i mladim keljom, popečci od riže s povrćem, provansalska piletina, osvježavajuće juhe i lazanje s blitvom samo su neki od specijaliteta na šarenoj paleti.    

Ne propustite na svim kioscima!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa