Obavijesti

News

Komentari 29

Slađani odredili pritvor: Dejana je ubola nožem dva puta u srce

Slađani odredili pritvor:  Dejana je ubola nožem  dva puta u srce
2

Trudnu 28-godišnjakinju sumnjiče da je u dnevnoj sobi obiteljske kuće u Goli, kuhinjskim nožem zadala je 46-godišnjaku dva uboda u prsni koš i nanijela mu ubodne rane u srce uslijed kojih je Slivar preminuo

VIDEO

Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv Slađane B. (28) jer je sumnjiče da je prije pet dana ubila izvanbračnog supruga Dejana Slivara (46). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Trudnu 28-godišnjakinju sumnjiče da je u dnevnoj sobi obiteljske kuće u Goli, kuhinjskim nožem zadala je 46-godišnjaku dva uboda u prsni koš i nanijela mu ubodne rane u srce uslijed kojih je Slivar preminuo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Ubila ga pred djecom: Bešćutna žena rodit će uz nadzor policije
Ubila ga pred djecom: Bešćutna žena rodit će uz nadzor policije

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenici istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Gdje će roditi?

Kako se osumnjičena za ubojstvo nalazi gotovo pred porodom, a smještena je u Zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu, jer je porezala ruku nožem kojem je zadavala smrtonosne udarce, pitanje je gdje će roditi.

Sin pokušao tenisicom zaustaviti krvarenje

Stravično ubojstvo se dogodilo pred dvoje od troje malodobne Dejanove djece.

"Ona ga je ubila. Nožem ga je ubila. Pred djecom ga je ubila"
"Ona ga je ubila. Nožem ga je ubila. Pred djecom ga je ubila"

Sin, koji je učenik završnog razreda Osnovne škole u Goli, naselju 30 kilometara od Koprivnice na granici s Mađarskom je pokušao pomoći ocu. Uzeo je njegovu glavu u krilo, te tenisicom koju je skinuo s noge pritiskao jednu od rana iz koje je liptala krv. No, na nesreću nije mogao pomoći ocu, koji je nekoliko sekundi kasnije preminuo ne izgovorivši niti riječi.

POGLEDAJTE GALERIJU:

ubojstvo ubojstvo ubojstvo
7
| Foto: Damir Spehar/PIXSELL/privatna arhiva

Policija je morala provaliti u Dejanovu kuću, u kojoj je on živio s troje malodobne djece nakon smrti prve žene Ivke, koja je umrla prije pet godina od karcinoma. Dejanov sin te dvije kćeri su po odluci Centra za socijalnu skrb smješteni kod njegovog brata Davora, koji živi nekoliko kuća dalje od mjesta strašnog zločina, koji je i danas nezaobilazna tema u Prekodravlju.

Rodit će kroz mjesec dana: Prvo dijete je smješteno kod udomitelja

Budući da je Slađana imala dijete, ono je po odluci Centra smješteno u udomiteljsku obitelj. Slađana, koja je lišena slobode, je u visokom stadiju trudnoće i trebala bi roditi kroz nekih mjesec dana.

Navodno razlog brutalnog ubojstva, mirnog i poduzetnog žitelja Gole i sudionika Domovinskog rata, mnogi vide u partneričinoj patološkoj ljubomori.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.