Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Slađanu su morali zbrinuti i Dejan bi danas možda bio živ"

Samo desetak dana prije nego što je Slađana B. (28) nožem ubila svog nevjenčanog supruga Dejana Slivara (46), ona je hitno morala biti zbrinuta u sigurnoj kući, a njeno dijete je moralo biti izuzeto i udomljeno

Foto: Damir Špehar/Pixsell/Facebook
55 komentara

Čini se da se ubojstvo Dejana Slivara u Goli možda i moglo spriječiti da su mjerodavne službe u Koprivnici reagirale na dramatična upozorenja Centra za socijalnu skrb u Rijeci, piše Podravski.hr.

IZBOLA PARTNERA Trudnica ubojica: Slađana će roditi u pritvoru, što s bebom?

Naime, prema pisanom rješenju riječkog Centra samo desetak dana prije nego što je Riječanka Slađana B. (28) nožem ubila svog nevjenčanog supruga Dejana Slivara (46), ona je hitno morala biti zbrinuta u sigurnoj kući, a njezino dijete je moralo biti izuzeto i udomljeno “zbog teških uvjeta života, nebrige majke, psihičke nestabilnosti i sumnje u obiteljsko nasilje”. Te je informacije nedavno potvrdio za Podravski.hr izvor iz sustava socijalne skrbi koji je ogorčen time što je taj sustav, po svemu sudeći, još jednom zakazao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor navodi kako je istim rješenjem Centra za socijalnu skrb u Rijeci osumnjičenica za teško ubojstvo Slađana B., i to prema vlastitom traženju, također zbog obiteljskog nasilja trebala biti izdvojena iz obitelji i smještena u sigurnu kuću. I ne samo to, već su riječki socijalni radnici, kojima je očito bilo jasno o čemu se radi, zbog “bojazni u pasivnost koprivničkog Centra za socijalnu skrb”, predložili da se zatraži pomoć granične policije u Goli, mjestu na granici s Mađarskom, ako kojim slučajem zapne s provedbom rješenja o izdvajanju majke i sina iz ugrožene obitelji.

POKRENULI ISTRAGU Slađani odredili pritvor: Dejana je ubola nožem dva puta u srce

Samo tjedan dana nakon što je koprivnički Centar za socijalnu skrb stavio izvan snage mišljenje riječkih kolega, Slađana je ubila svog nevjenčanog supruga. Pred očima šokirane malodobne djece, njenog sina i dva Slivarova djeteta, dvaput mu je zabila veliki kuhinjski nož u srce.  U LOKVAMA ZGROŽENI UBOJSTVOM "Ona ga je ubila. Nožem ga je ubila. Pred djecom ga je ubila"

Brat ubijenog: Ona nije tu ni živjela, bila je na psihijatriji

Malodobna djeca sada su kod svog strica Davora Slivara, brata njihovog ubijenog oca, koji će zatražiti skrbništvo nad njima.

- Nisam primijetio da su se svađali. Ona nije tu ni živjela, navodno je došla prije dva tjedna, bila je na psihijatriji. Trudna je… On je otišao po nju u Rijeku -  rekao je Davor Slivar.

Možda vas zanima i ovo:
Message