"Slao mi je prijeteće poruke i vrijeđao me pred našim sinom" | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Slao mi je prijeteće poruke i vrijeđao me pred našim sinom"

Nina Kuluz tvrdi da je policajcima predala ispise telefonskih poziva i SMS poruke koje joj je Alessandro Avenati slao te da joj je žao što to nije učinila godinama prije

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL/Alessandro Avenati/Facebook
142 komentara

Prijave za obiteljsko nasilje nisu od jučer. Ja sam ga prijavila još prošle godine kad mi je slao prijeteće poruke i vrijeđao pred našim djetetom. Uvijek su mi prigovarali što ga nisam prijavljivala za nasilje, sad sam ga prijavila i opet mi prigovaraju, objasnila nam je Nina Kuluz zbog čega je bivšeg partnera Alessandra Avenatija prijavila policiji.

HOĆE LI GA PRIVESTI? Otac došao po Cesarea u Split: Nina Kuluz ga prijavila policiji

Dodala je da je policajcima predala ispise telefonskih poziva i SMS poruke koje joj je Alessandro slao te da joj je žao što to nije učinila godinama prije. 

Kaže kako je on u srijedu, na dan odgođene ovrhe, došao u Hrvatsku budući je unaprijed kupio kartu i našao smještaj kako bi vidio dijete. 

SIGURNOSNI RAZLOZI? Sud je na neodređeno vrijeme odgodio ovrhu nad Cesareom

- Mi smo doista imali susret na kojemu je bio prisutan i netko iz Centra za socijalnu skrb. Danas sam mu poslala poruku da ga pitam želi li vidjeti dijete prije nego ode u školu, da bi mi on rekao da je završio u policiji - kaže Nina.

TOP 3 VIJESTI Ovrha nad Cesareom u srijedu: 'Ne mogu ostaviti svoje dijete'

Podsjetimo, Kuluz je sa sinom iz Italije pobjegla 2011. godine, a nedavno ju je talijanski sud osudio na zatvorsku kaznu i obavezno javljanje policiji. Posljednja ovrha nad Cesareom bila je zakazana za srijedu, no nije se održala.  Navodno je odgođena iz sigurnosnih razloga. 

Osim odgode u Splitu, Nina Kuluz je dobila i odgodu svog javljanja policiji u Italiji na koju je trebala otići u srijedu, za kada je bila zakazana i ovrha njenog sina u Splitu. S talijanskog suda su ju izvijestili da se umjesto dosadašnjih svakih 15 dana policiji u Torinu mora javljati svakih 20 dana.  

DJEČAK OSTAJE S MAJKOM Alessandro Avenati: "Hrvatsko pravosuđe je potpuno mrtvo"

Kuluz je proteklog vikenda medijima otkrila novi nalaz dječjeg psihijatra, po čijem bi mišljenju za Cesarea bio štetan odlazak u Italiju ocu. Uz to, zajedno je sa svojom prijateljicom Vandom Plazonić, među ostalim, ustvrdila kako dijete nije otela, već se po dolasku u Split javila Centru za socijalnu skrb, kao i da je otac djeteta mogao vidjeti dječaka ukupno 108 dana, od čega je iskoristio svega tri dana da bude s njim u kontaktu.

Možda vas zanima i ovo:
Message