Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šok u Španjolskoj: Curica (11) rodila dijete, otac je njen brat

Dijete je rođeno u gradu Murcia u jugoistočnom dijelu Španjolske, a prema dostupnim informacijama, otac djeteta neće kazneno odgovarati jer je u vrijeme trudnoće svoje sestre imao svega 13 godina

Foto: Google Street View
91 komentara

Djevojčica (11) iz Španjolske rodila je prošli petak živog i zdravog dječaka nakon što je hospitalizirana radi bolova u trbuhu. Kasnije se pokazalo kako je otac djeteta zapravo njen 14-godišnji brat, piše DailyMail.

Dijete je rođeno u gradu Murcia u jugoistočnom dijelu Španjolske, a prema dostupnim informacijama, otac djeteta neće kazneno odgovarati jer je u vrijeme trudnoće svoje sestre imao svega 13 godina, a po zakonima koji djeluju na području Španjolske, kao takav ne može biti procesuiran.

Šef zdravstvene skrbi, Manuel Villegas, slučaj je opisao kao izuzetan.

- Sada trebamo biti strpljivi, moramo pričekati. Istraga je otvorena i kada budemo imali sve informacije, vidjet ćemo možemo li na bilo koji način pomoći ljudima - kazao je.

Prema objavama lokalnih medija u Murciji, ne postoje dokazi koji bi upućivali na to kako je dvoje djece stupilo u seksualni odnos bez obostranog pristanka.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message