News

Komentari 7

Suđenje srpskim zvijerima koje su drobile ljude: 'Evo u ovoj je sobi bila mašina za drobljenje

Suđenje srpskim zvijerima koje su drobile ljude: 'Evo u ovoj je sobi bila mašina za drobljenje

Boli me uvo, rekla je odvjetnica optuženih nakon čega je sudac prekinuo suđenje. Prije toga je svjedok suradnik opisivao fotografije tajnog bunkera na stadionu Partizana i kuće strave gdje su drobili ljude

U Beogradu su pod jakim mjerama osiguranja nastavili suđenje pripadnicima kriminalne skupine Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koje sumnjiče za organizirana ubojstva i mučenje.

Beograd: Nastavljeno suđenje pripadnicima kriminalne skupine Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Vučićeva Ličanka

Na sudu je svjedok suradnik Srđan Lalić pričao o fotografijama iz tajnog bunkera koji je bio na stadionu Partizana te o fotografijama iz zloglasne kuće strave u Ritopeku gdje su, prema navodima srpskim medija, ubijali ljude i drobili ih, piše Kurir.

Dijana Hrkalović, Vučićeva Ličanka i bivša srpska ministrica osumnjičena je da je odavala tajne informacije klanu Velje Nevolje.

Suđenje naglo prekinuto

Suđenje je naglo prekinuto nakon što je odvjetnica optuženih Ivana Ostojić dobila kaznu od 100.000 dinara zbog nepoštivanja suda. Nakon što su joj isključili mikrofon rekla je 'boli me uvo'. Rekla je da ne planira platiti kaznu.

- Vi meni kažete 'sram te bilo', u redu, prekidamo suđenje - rekao joj je sudac. 

Beograd: Nastavljeno suđenje pripadnicima kriminalne skupine Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

U kući strave drobili ljude

Prije toga je svjedok suradnik Srđan Lalić opisivao fotografije iz bunkera Partizana i iz kuće u strave u Ritopeku.

- Bilo je usitnjavanja, netko bi mi pomogao postaviti foliju, u garaži je bila mašina gdje je sve rađeno. Najlon smo postavljali i po plafonu da ne bi bilo tragova - rekao je Lalić kojem su potom pokazali slike bunkera koji je bio na stadionu Partizana i koji je kriminalna grupa koristila.

U plafonu su bile vage, narkotici i nož. 

- U jednoj od prostorija su bili pištolji, sjekire, mačete i palice s kojima smo udarali ljude uglavnom po nogama i stražnjici, ali ne svom silinom. Tamo smo držali i kiselinu. Kacige smo trebali koristiti za ubojstvo, tu je u sobi bio i prigušivač kao i puška. Drogu smo uglavnom držali u peći. Imali smo i videonadzor, policijske značke, vreće za vakumiranje... - opisivao je svjedok suradnik tajnu sobu na stadionu Partizana koja je nastala pregrađivanjem nekadašnjeg restorana.
 

Najčitaniji članci