News

Komentari 175

Supruzi muškarca koji je razbio inventar u Centru za socijalnu srkb oduzeli tek rođenu bebu

Supruzi muškarca koji je razbio inventar u Centru za socijalnu srkb oduzeli tek rođenu bebu

Doktorica je došla po mene, odvezla me tamo gdje je otpust djece. Nije u redu odvojiti tako malu bebu od majke, rekla je majka u suzama. Njezin suprug je u Remetincu zbog napada na CZSS u Ivanić Gradu

Prije nešto manje od mjesec dana mladić (26) ušao je u Centar za socijalnu skrb u Ivanić Gradu, napao je zaštitarku i porazbijao inventar jer su mu oduzeli djecu. Završio je u Remetincu. Jučer su njegovoj supruzi oduzeli i tek rođeno dijete, prenosi RTL.

Socijalna služba došla je u Petrovu po tri dana staro dijete.

- Doktorica je došla po mene, odvezla me tamo gdje je otpust djece. Nije u redu odvojiti tako malu bebu od majke - rekla je majka u suzama, prenosi RTL.

Njezin suprug je u Remetincu zbog nasilničkog ponašanja i napada na zaštitarku u Ivanić Gradu. Otprije je poznat policiji. Početkom mjeseca dovezao se sa ženom u centar i zaštitarku je počeo ispitivati gdje su mu djeca. Ušao je unutra, a nju je nosio i bacio na stol.

Iščupao je i detektor metala i bacio ga na ulazna vrata.

- Rekli su mi da će mi vratiti djecu u roku od 15 dana, da nismo imali dobar smještaj. A bili smo kod svekra, kuća je bila normalna, bili smo u jednoj sobi i svi smo tamo spavali. Suprug je to napravio u afektu, došli smo tamo pred centar, nisam znala što će učiniti - dodala je majka u razgovoru za RTL.

Najčitaniji članci