Obavijesti

News

Komentari 48

Tijelo u škrinji: Svjetski mediji pišu o strahoti u Međimurju

Tijelo u škrinji: Svjetski mediji pišu o strahoti u Međimurju
10

Vijest je stigla i do dalekog Novog Zelanda čiji web portal Stuff navodi izjavu glasnogovornika lokalne policije Nenada Risaka o tome da takav slučaj u karijeri još nije imao

VIDEO

Sve o stravičnom slučaju čitajte u velikom SPECIJALU

Tijelo, po svemu sudeći Jasmine Dominić, koje su u škrinji za zamrzavanje u Međimurju pronašli proteklog vikenda, već je danima glavna vijest u Hrvatskoj, ali ova strašna priča proširila se i daleko izvan granica naše zemlje. Možemo slobodno reći da o zločinu u malom mjestu na sjeveru naše zemlje piše cijeli svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Tijelo žene nestale prije 18 godina pronašli u zamrzivaču njene sestre", piše britanski Independent. Slično svoj tekst naslovljava i Daily Mail koji se u prenošenju informacija poziva na 24sata. Vijest o stravi u mjestu Palovec objavio je i britanski Mirror.

"Hrvatska studentica nestala prije 18 godina. Tijelo joj našli u zamrzivaču", naslovljava svoj članak češki Denik napominjući da se zločin dogodio 100 kilometara od Zagreba. Slučajem se bavi i švedski list i web portal Aftonbladet.

"Našli tijelo u zamrzivaču, vjeruje se da je to žena koje nema već 18 godina", piše američki Fox News. Agencija AP objavila je da je policija privela Jasmininu sestru Smiljanu Srnec te da će danas biti održana obdukcija. Njihovu vijest prenijeli su brojni mediji u Europi i SAD-u. 

Vijest je stigla i do dalekog Novog Zelanda čiji web portal Stuff navodi izjavu glasnogovornika lokalne policije Nenada Risaka o tome da takav slučaj u karijeri još nije imao. Priču je objavio i australski news.com.au kao i kanadski Canoe. 

Slučaj prolaska Jasmine Dominić u zamrzivaču pomno prate i regionalnu mediji u BiH, Srbiji, Sloveniji...

Tijelo ubijene Jasmine Dominić u škrinji bilo je u jednom komadu, skvrčenih nogu, glave na koljenima, sklupčano u fetus položaju.

Bilo je zamrznuto, zbog čega se moralo čekati da se odmrzne kako bi se mogla obaviti obdukcija. Položaj tijela i prije obdukcije istražiteljima govori da je Jasminino tijelo u škrinju ubačeno neposredno nakon njezine smrti - prije nastupa mrtvačke ukočenosti. 

Prema pričanju susjeda, tijelo nesretne djevojke u škrinji pronašao je njezin rođak u subotu oko 12 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS