News

Komentari 116

Tko je Roman Rosavec, Žinićeva desna ruka? Tijekom Kolindine kampanje se crvenio od srama

Tko je Roman Rosavec, Žinićeva desna ruka? Tijekom Kolindine kampanje se crvenio od srama

Rosavec je s Kolindom obilazio Sisačko-moslavačku županiju tijekom njene kampanje za predsjednicu. Dok je davala izjavu, u pozadini je zasvirala Škorina pjesma, što je poprilično iziritiralo dožupana Rosavca....

Roman Rosavec je zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića. Nakon što smo kroz seriju afera otkrili kako župan Žinić godinama koristi državni stan na Borovju iz kojeg ga ta ista država neuspješno pokušava istjerati, otkrili smo i kako Žinićeva desna ruka i najbliži suradnik Rosavec također taji stan u metropoli, na Maksimiru.

A sad je vrijeme da se prisjetimo i jednog zabavnog gafa ovog HDZ-ovca. U prosincu 2019., tijekom predsjedničke kampanje Kolinde Grabar Kitarović, Rosavec je s njom obilazio Sisačko-moslavačku županiju. I dok je tada Kolinda davala izjavu u Kutini, u pozadini je zasvirala Škorina 'Ne dirajte mi ravnicu', što je poprilično iziritiralo dožupana Rosavca.

- Kriva pjesma, kriva pjesma, Škorina - moglo se pročitati s usana HDZ-ovca dok je za leđa predsjednice gestikulirao prema nekome.

Ma, možda je najbolje da sve ovo pogledate sami:

Podsjetimo, isti Roman Rosavec, inače i šef županijskog stožera civilne zaštite, prije nekoliko mjeseci je, zajedno s velikim brojem ljudi, bez maske i bez održavanja distance, prisustvovao promociji knjige u društvenom domu u Gornjoj Jelenskoj kraj Popovače. Sljedećeg dana, zajedno sa županom, posjetio je Voloderske jeseni. Ni tu se nisu pretjerano poštovale upute, a područje oko Popovače nakon navedenih događaja pretvorilo se u novo žarište epidemije.