Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kamion bosanskih tablica vozio pedofila i curicu: Vozač pušten

SELO KRAJ NIŠA Osuđenog silovatelja Jovanovića sumnjiče za otmicu djevojčice Monike (12). Policija od jučer traga za njim, a neslužbeno se doznaje da je otmičar sa žrtvom viđen na putu Niš-Zaječar

Foto: MUP/Espreso.rs
81 komentara

Ninoslav Jovanović, poznat i kao Malčanski berberin, sumnjiči se za otmicu djevojčice Monike (12). Policija od jučer traga za njim, a neslužbeno se doznaje kako postoji sumnja da je od Malče do Knjaževca Ninoslava i Moniku prevezao jedan kamion bosanske registracije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako neslužbeno doznaje Kurir, otmičar je sa žrtvom viđen na putu Niš-Zaječar prije nego što je krenula velika akcija policije.

Kako je potvrdio izvor, vozač je pušten jer u tom trenutku nije bila raspisana tjeralica, dok je vozilo zadržano i forenzičari ga trenutno obrađuju. Tako se potraga premješta prema selu Glogovac, nakon što u Podvisu nisu pronađeni nikakvi novi tragovi.

O nestaloj Moniki progovorio i Vučić: Ima jedan detalj, ali ne smijem o njemu

- Brinemo za to dijete. Postoje detalji koje znam, ali ne želim ih reći dok ne završi akcija, dok ne uhitimo tog zločinca. Radimo na tome, za nas je to prioritet, dijete je pitanju - poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je dodao da je cijelu noć bio na telefonskoj vezi s ravnateljem policije Vladimirom Rebićem i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

Ekipa Espreso.rs nalazi se s policijom na mjestu na kojem očevici tvrde da su vidjeli "Berberina" sa djevojčicom - na pruzi Niš-Zaječar. Kako neslužbeno saznaju, pripadnici policije pregledali su oko 40 kilometara površine zemlje. Dvanaest kilometara pruge su prepešačili u potrazi za tragovima. 

ISPOVIJEST JOVANOVIĆEVE ŽRTVE Prvo ošiša pa siluje djevojčice: 'Rekao je da će mi ubiti obitelj'

Potraga Ninoslavom Jovanovićem i Monikom traje cijelu noć, a detaljno se pretraživalo jedno selo u okolini Orešca kod Knjaževca, jer se sumnjalo da se pedofil tu sakrio sa djevojčicom.

ŽRTVA SERIJSKOG SILOVATELJA? Dvjesto policajaca traži curicu i pedofila, s psima 'češljaju' kuće

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je sinoć da je potraga za nestalom djevojčicom apsolutni prioritet pripadnika MUP-a i da sve rade da Moniku vrate roditeljima, dodajući da su, uz 220 policajaca u potragu uključene i helikopterske jedinice i psi tragači, a da se koriste i termovizijske kamere.

Foto: Filip Plavčić/Espreso.rs Foto: Filip Plavčić/Espreso.rs Foto: Filip Plavčić/Espreso.rs Foto: Filip Plavčić/Espreso.rs Foto: Filip Plavčić/Espreso.rs Foto: Filip Plavčić/Espreso.rs

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message