Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

'Tražimo inženjera biokemije, spremni smo mu plaćati stan'

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan potvrdio je za 24sata ponudu, javno upućenu, svim zainteresiranima za posao inženjera biokemije u laboratoriju metkovskog Doma zdravlja.

12 komentara

- Spremni smo plaćati najam stana, dakle osigurati besplatni smještaj te sufinancirati dio plaće, sve kako bi osigurali dolazak kvalitetne osobe. Naravno, bez Gradskog vijeća ne mogu ponuditi stan, ali vjerujem kako niti jedan vijećnik neće biti protiv tog prijedloga. To nije problem samo Grada Metkovića, to je problem i Ploča i Makarske, cijele regije. - kazao nam je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

- Na žalost, tih ljudi na tržištu rada nema. Ne bih sad prejudicirao točan iznos novčane nagrade, ali svakako je jedan normalan, fin iznos od kojeg se u Metkoviću može fino živjeti. - nastavio je gradonačelnik Metkovića. Za sada još nije bilo reakcije na ovaj javni poziv.

UZORCI IDU U KAŠTELE I NAZAD U Metkoviću krv vade do 8.30: Ako zakasnite, morate u Split

Formalno će se odluka o osiguranju stana te novčanoj nagradi donijeti na Gradskom vijeću kada bude zainteresiranih, rekao je Milan.

 - Možda je rješenje mijenjati pravilnik, da ta osobe ne bude specijalist nego samo inženjer biokemije, možda i u tom smjeru tražiti rješenje, no to je već na ministarstvu - istaknuo je Dalibor Milan

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message