Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Uhitili Izabelinog ubojicu? Tek nedavno je izašao iz pritvora...

J.B. (36) je stari znanac policije. Dolazili su kod njega zbog glasnih i bučnih zabava te zbog droge. Navodno, nakon što je pušten na slobodu, u šumi se pojavio tepih u kojem je bila zamotana mrtva djevojka

Foto: Pixsell
30 komentara

Izabela Todorović (21), nestala je 3. studenog prošle godine. Nedavno je u šumi kod Zezikona u kantonu Thurgau pronađen tepih u kojem je bilo zamotano njezino mrtvo tijelo. Policija je u međuvremenu utvrdila da je Izabela najvjerojatnije posljednji put bila živa u stanu J.B. (36).  


J.B. porijeklom Latinoamerikanac ima iznajmljen stan u općini Thundorf. Od tog stana do mjesta na kojem je pronađena mrtva djevojka udaljenost je točno šest kilometara. Otkako je pronađena mrtva Izabela, porijeklom iz Srbije, susjedi kažu da J.B. više nisu vidjeli.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"
- Već dugo nismo vidjeli njegov bijeli Range Rover i zbog toga nisam nesretan - rekao je susjed R.S.

Tužiteljstvo je potvrdilo da su uhitili Latinoamerikanca i da ga istražuju zbog ubojstva. Blick piše da J.B.  ima nizozemsko državljanstvo i državljanin je Venezuele, a imao je pravo boravka u Švicarskoj. 

U kvartu ga znaju kao čovjeka koji voli zabave. Više puta su susjedi zvali policiju jer je remetio javni red i mir. 

UŽAS U ŠVICARSKOJ Potvrdili: Djevojka zamotana u zeleni tepih je nestala Izabela
Policija je kod njega dolazila vrlo često. Krajem studenog su ga odveli i sa sobom su uzeli tri vreće kao dokaz. Prije božićnih praznika J.B. je pušten iz pritvora. Nakon toga tepih je prvi puta viđen u šumi. No dok je vlasnik šume Manfred Hunziker (78) malo ozbiljnije pogledao tepih i primijetio u njemu zamotano tijelo prošlo je još mjesec dana.

Još nije jasno koliko dugo i zašto je Izabela bila u stanu J.B. Nagađa se da je bila njegova gošća. Postavlja se i pitanje gdje je Izabela bila budući da ju nisu našli u njegovom stanu u studenom. Moguće je da je J.B. imao pomagača ili da ju je negdje sakrio. 

J.B. je prema pisanju medija bio ranije prijavljivan zbog kaznenih djela povezanih s drogom. 

MISTERIJ U ŠVICARSKOJ U šumi našli tijelo umotano u tepih: 'Možda je to Isabella...'
- U stanu su stalno bile buka i galama, pogotovo noću. Na parkiralištu su bili automobili iz pola Švicarske. Ponekad dobri automobili, a ponekad stari i loši. Često sam vidio taksi vozila. Dovozila su djevojke i žene i kasnije su i vozila kući - rekao je susjed T.K. 

Izabela se posljednji put javila majci SMS-om u kojom joj je napisala da poslije posla, a radila je u fast food restoranu, ide s kolegicom na piće. Rekla joj je i da će ujutro krenuti kući vlakom.  

- Sigurna sam da je strašno patila. Tijelo joj je bilo unakaženo, rekli su mi da je bolje da ju ne idem vidjeti - kaže majka Violeta (42). 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message