News

Komentari 142

Veteran - huligan Legije leži u KBC Rebro, ima slomljenu nogu i 'mali milijun' starih ozljeda

Veteran - huligan Legije leži u KBC Rebro, ima slomljenu nogu i 'mali milijun' starih ozljeda

Sigurno je da on nije jedini koji je nastradao, ali bi mogao biti jedini s teškim ozljedama i čini se da su prema navijačkom kodeksu i Dinamovi i Legijini navijači poštedjeli od daljnih ozljeda one koji su ležali

Prema neslužbenim informacijama, nakon sinoćnje tučnjave Dinamovih i Legijinih huligana s teškim ozljedama hospitaliziran je na Rebru tek jedan navijač koji je teže ozlijeđen.

Pogledajte video: Tučnjava BBB-a i Poljaka

Kako doznajemo, radi se o navijaču poljskog kluba i u bolnicu Rebro dovezli su ga sa slomljenom nogom.

Sigurno je da on nije jedini koji je nastradao u tučnjavama, ali bi mogao biti jedini s teškim ozljedama i čini se da su prema navijačkom kodeksu i Dinamovi i Legijini navijači poštedjeli od daljnih ozljeda one koji su ležali na podu. 

VIDEO: Bojno polje Dubrava

Ozlijeđeni Poljak je, kako doznajemo, strastveni navijač Legije s očito bogatom povijesti sličnih obračuna jer je rendgen pokazao da je u životu imao već nekoliko sličnih ozljeda. 

Deportirali poljske huligane

Kako smo doznali, šteta od sinoćnjih nereda još se zbraja, ali već se sad zna da je djelomično uništeno barem pet kafića, oštećena su i tri automobila.

Zagrebačka policija je, kako smo doznali, nekoliko desetaka poljskih navijača deportirala van Hrvatske odmah nakon nereda. 
Doznali smo i da je veći dio poljskih navijača koji su sudjelovali u tučnjavi došao u Zagreb s ljetovanja na Jadranu. Njih su prebacili tamo gdje su bili prijavljeni da ljetuju pa su ih također odvezli prema graničnom prijelazu i deportirali iz zemlje.

Dinamo i Legia igraju večeras na Maksimiru.

Evo gdje gledati utakmicu.

Najčitaniji članci