News

Komentari 43

Vjeroučitelj djeci: Demokratski kreteni smatraju da je gay OK

Vjeroučitelj djeci: Demokratski kreteni smatraju da je gay OK

Krešimir Bagarić, vjeroučitelj u Osnovnoj školi 'Matija Gubec' u Zagrebu, zbog svojih neprimjerenih izjava optužen je za poticanje na nasilje i mržnju usmjerenu prema Srbima i muslimanima

Trebali smo pustiti dva koridora, jedan od Zagreba drugi do Rijeke pa, kad im ponabijaju glave na kolac, onda da uđemo, tako je trebalo biti. Ispada da je Đeneral (Ratko Mladić, op.a.) bio u pravu jer on je svoje zaštitio... Trebalo bi automatski rezanje ušiju i vađenje očiju... Za ovo bi trebalo objesiti dva bivša predsjednika i jednu ministricu vanjskih poslova odmah... Svatko ima svog Mesića, vjerojatno i ovaj razred ima svog Mesića... Imamo neoliberalne demokratske kretene koji misle da je gay OK, da se trebaju svi držati za ruke pod duginom zastavom... Četvrta generacija crvenih uhljeba, a ovo zlo Vesnu Pusić i Stipu Mesića, za njih je metak u glavu po kratkom postupku..., neke su od rečenica koje je vjeroučitelj Krešimir Bagarić izgovorio na nastavi vjeronauka 29. studenog 2017. godine.

Zbog toga je nedavno optužen za poticanje na nasilje i mržnju, usmjerenu prema Srbima i muslimanima zbog njihove nacionalnosti, odnosno vjeroispovijesti. Bagarić je navedeno izgovorio na satu vjeronauka koji je držao osmom razredu zagrebačke Osnovne škole 'Matija Gubec', piše Večernji list

Prvo se branio šutnjom, a onda je porekao cijelo djelo. Mnogi učenici i roditelji nisu ni znali za te njegove izjave već su za iste saznali nakon što je na Index.hr-u objavljena audiosnimka, koju je očito snimio netko iz razreda.

Kako je on bio jedan od omiljenih učitelja, mnogi roditelji i učenici brinuli su se hoće li dobiti otkaz, što se na kraju i dogodilo. Nakon izbijanja skandala, Bagarić je tvrdio da nije govorio djeci, već osobnoj asistentici jednog od učenika.

Ljiljana Klingor, ravnateljica škole, rekla je da je od vjeroučitelja tražila pismeno očitovanje nakon izbijanja skandala, ali nikad ga nije dobila, a ni Bagarić se nije sljedeći dan pojavio na poslu, tada je pokrenula postupak izvanrednog otkaza Bagariću.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci