News

Komentari 259

WhatsApp mobilizacija: HDZ je opet u akciji 'Uskoci i hajduci'

WhatsApp mobilizacija: HDZ je opet u akciji 'Uskoci i hajduci'

Najviše poruka, videa i ostalog u grupi dijelio je savjetnik Kolinde Grabar Kitarović za branitelje - Ante Deur koji je, kaže nam sugovornik, i inače član Uskoka i hajduka, a sad je pisao i do 10 poruka dnevno

HDZ-ovci su u pet minuta do dvanaest podebljali digitalnu kampanju pa su aktivirali svoje zatvorene Whatsapp grupe poput 'Uskoka i hajduka' koje su sve do nedavno bile nepoželjne i na ledu jer su neki u njima kritizirali pojedine postupke premijera Andreja Plenkovića. 

No, u završnom tjednu kampanje 'Uskoci i hajduci' postaju dobri jer su potrebni za pobjedu pa su tako članovi punim srcem motivirali ostale da se udruže i učine sve kako SDP-ov Zoran Milanović ne bi došao na vlast.

- U HDZ-u su, naime, već bili pomalo pesimistični, ali poslije sučeljavanja kada je Milanović pokazao staro lice onda su krenuli memovi i stari linkovi sa poznatim zoranizmima- rekao je sugovornik iz HDZ-a. Inače, u četvrtak se kroz grupe najviše provodi mobilizacija za skup u Sesvetama. 

Najviše poruka, videa i ostalog u grupi dijelio je savjetnik Kolinde Grabar Kitarović za branitelje - Ante Deur koji je, kaže nam sugovornik, i inače član Uskoka i hajduka, a sada je pisao i do deset poruka dnevno.

- Manje aktivan bio je doduše Milijan Brkić, ali je i on znao motivirati članove. S obzirom da je inače rijetko objavljivao u grupi to je bio jedan od znakova da se aktivno uključio u kampanju - govori nam naš sugovornik, član HDZ-a i spomenute Whatsapp grupe. 

 

Dodaje je zadnjih dana vladala velika mobilizacija članova HDZ-a, pod geslom 'Ne dajmo komunjarama da pobijede.'

Najčitaniji članci