Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Pozitivna doza poslovne tjeskobe može biti dobra

Pozitivna doza poslovne tjeskobe može biti dobra
1

Prava doza tjeskobe potaknut će vas da donosite promišljenije odluke jer ćete se bolje koncentrirati i u obzir uzeti i dugoročne posljedice rješenja

VIDEO

Iskoristite li pozitivne strane tjeskobe, ona će osloboditi vašu radnu energiju i potaknuti vas da bolje radite svoj posao, tvrdi američki psiholog i poslovni savjetnik Robert Rosen.
Prava doza tjeskobe tjera vas naprijed, ohrabrujući vas da se suprotstavite poslovnim problemima, uočite i prihvatite korisne ponude, ali i prebrodite nestabilnosti poslovnog svijeta. Odluke tjeskobnih ljudi promišljenije su jer proces odlučivanja obuhvaća sve aspekte problema, ali i dugoročne posljedice koje bi rješenje moglo ostaviti. Iako Rosen u svojoj knjizi “Prava doza tjeskobe” ističe kako previsoka razina tjeskobe može dovesti do napadaja panike, u pravoj mjeri postaje pokretačka snaga koja vodi do uspjeha. Prednost pozitivne tjeskobe je i poslovni optimizam, koji ljudima omogućuje da lakše prebrode razdoblje poslovne krize te da ne posustaju čak ni u najtežim situacijama.
- S obzirom na svakodnevne promjene u poslu, opstaju samo oni koji pronađu način održati se na “površini”. Iskoristite li svoje nedostatke, uspjet ćete prebroditi poslovne nedaće i uvijek ići naprijed - savjetuje Rosen.

>>> Previsoka razina tjeskobe može dovesti do napadaja panike te rezultirati strahom, napetošću i opsjednutošću uspjehom.

>>> Nestabilnost je glavna odlika poslovnog svijeta, tvrdi Rosen. Pozitivan pristup omogućit će vam da iskoristite pozitivnu stranu promjena i krenete naprijed.

>>> Otkaz može biti početak vašega poslovnog uspjeha te vas nagnati da procijenite svoje sposobnosti i želje kako biste pronašli posao koji će vas usrećiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode