Obavijesti

Pročitajte sve o novoj anticelulitnoj dijeti!

Pročitajte sve o novoj anticelulitnoj dijeti!
2

Ukoliko Vam je dosta celulita i želite ga ukoliti ova dijeta koju predlažu nutricionisti, idealno je rješenje za Vas. Disciplina garantira vidljive rezultate!

Anticelulitnu dijeta, koju predlažu nutricionisti, pomaže organizmu da se oslobodi toksina, te preporučuju hranu koja je bogata vlaknima i vodom. Banane, lubenica, dinja, krumpir i rajčica, izuzetno su bogate kalcijem, dok je šumsko voće poput borovnica bogato bioflavonidima koji pomažu u mikrocirkulaciji. Izvrstan izbor je i ananas bogat vlaknima.

Osim pravilnog izbora namirnica, bitna je i njihova priprema. Povrće i voće se jede sirovo ili kuhano na pari bez masnoće, a meso se peče na roštilju s malo maslinovog ulja. Tokom ove dijete trebao bi se povećati unos vode (najmanje 1,5 l dnevno) zbog eliminiranja toksina iz organizma. Svi koji se odluče za anticelulitu dijetu, trebali bi je provoditi disciplinirano, jer samo će tako biti vidljivi rezultati.  

Jelovnik

Doručak: čaša kave, pahuljice s jogurtom, krekeri, med, margarin, džem, frappe od marelice i manga.

Ručak: salata sa školjkama i paprikom, salata od rajčice i rukole, pileće meso, grašak.

Večera: pileća prsa na žaru, mozzarella, salata od zelenog povrća, ananas, riba, špinat.  

Namirnice koje se preporučuju tokom ove dijete: povrće (sirovo ili kuhano), svježi sokovi od povrća, jaja, običan jogurt, kuhano ili pečeno meso, riba, najmanje 2 dl vode na dan.

Namirnice koje treba izbjegavati: kobasice, slanina, grickalice, slani sirevi, gazirana pića, jaki začini, puno kave.

Uklonite celulit iznutra – prirodom!

Na tržištu mogu se pronaći brojni proizvodi za uklanjane celulita ali u glavnom su u obliku krema i gelova. Zaboravlja se na važnu stvar – celulit se uklanja i iznutra! Tome je namijenjena inovativna kombinacija prirodnih proizvoda, koja sadrži ekstrakt kaktusa opuncije, ekstrakt crvenog vina, mate, smeđe alge Kelp, kajanskog papra, vitamin C te vitamin B6. Patentiran ekstrakt kaktusa opuncije CactiNea™, te ekstrakt smeđe alge u proizvodu CeluEnd Perfect mogu se pohvaliti diuretičkim učinkom i iznimnom sposobnosti sprječavanja zadržavanja vode.

U Sensilabu su spremili iznimnu ponudu za uklanjanje celulita, koja obuhvata CeluEnd Perfect prirodne kapsule i POKLON CeluEnd gel u vrijednosti 121 kn!

U ovu inovativnu kombinaciju toliko vjeruju, da vam nude 100% garanciju na zadovoljstvo, koju možete koristiti u 30 dana.

Naručite ovdje - www.sensilab.hr/celuend-perfect-gel

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao