Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Prikolica umalo pala u ponor, na cestu je vratili putnici busa

Zbog bure je zatvorena autocesta A1 između Gornje Ploče i Zadra. Obilazak je preko Obrovca i Karina. Kod Obrovca bura je na ogradu bacila kamion s prikolicom

Dubravko Vrban
Foto: Dubravko Vrban

Spustili smo se autobusom na Jadransku magistralu jer je autocesta zatvorena. Dva auta ispred nas vozio se kamion s prikolicom. Bura je puhala i na magistrali pa su vozači imali problema. Prikolicu koju je kamion prevozio bura je odjednom nagnula na ogradu, rekao nam je Dubravko Vrban, čitatelj koji je kod Obrovca u petak ujutro fotografirao kamion.

- Autobus je stao i odmah je desetak muškaraca potrčalo prema kamionu. Povukli su prikolcu s ograde i vratili je na cestu. Srećom, da su je vratili jer je bura jako puhala i mogla je prebaciti prikolicu u ponor. Policija nije došla. Nitko nije ozlijeđen, a vozač kamiona nastavio se dalje voziti - dodaje Dubravko.

Na Krku bura je prevrnula kamp prikolicu

- Vozio sam se kad sam vidio da je bura prevrnula kamp prikolicu. Stigla je i policija. Stao sam i pomogao turistima iz Belgije kojima se prikolica prevrnula. Bili su u šoku, no nisu ozlijeđeni - kazao nam je Ranko Frka koji je u petak oko 11 sati kod Krčkog mosta fotografirao prevrnutu kamp prikolicu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message