Obavijesti

Show

Komentari 48

Barbara Kolar 'izbacila' dekolte u showu: Premala ti je haljina?

Barbara Kolar 'izbacila' dekolte u showu: Premala ti je haljina?
11

Zgodna je Barbara. Lijepo je dotjerana, frizura, šminka, odjeća... Vidi se da je 'poradila' na liniji, drastično je smršavila, jedan je od mnogobrojnih pozitivnih komentara na izgled Barbare Kolar, ali ima i negativnih

VIDEO

Barbara Kolar (48) voditeljica je showa 'Zvijezde pjevaju' uz Duška Ćurlića (51), a u četvrtoj epizodi pokazala je dotjeranu liniju i dekolte. Barbara je u posljednje vrijeme poradila na svojoj kilaži pa sada stane u konfekcijski broj 36. Ipak, ne krije da godinama vodi bitku s kilogramima.

Borko Perić i Jelena napustili show, a 'pale' su i prve desetke
Borko Perić i Jelena napustili show, a 'pale' su i prve desetke

- Oduvijek imam očajno spor metabolizam koji je, s godinama, sve gori. To u konačnici znači da sam, kad me vidite u stanjenoj verziji, vjerojatno mjesecima prije jela zanemarive količine hrane upitne zanimljivosti. I da sam s obzirom na sporost i dosadnost tog procesa, zahvalna majčici prirodi što me barem odredila kao tvrdoglavog i upornog sivonju - objasnila je Barbara kako je došla do željene kilaže. 

Ovo nije prvi put da Barbara pokazuje dekolte pred kamerama i plijeni pozornost. Mnogim gledateljima se, čini se, sviđa što vide.

- Zgodna je Barbara. Lijepo je dotjerana, frizura, šminka, odjeća... Vidi se da je 'poradila' na liniji, drastično je smršavila - jedan je od mnogobrojnih komentara. 

Tara Thaller: Zamislila sam da prekidam s dečkom i zaplakala
Tara Thaller: Zamislila sam da prekidam s dečkom i zaplakala

Ipak, postoje i gledatelji koji nisu impresionirani Barbarinom modnom kombinacijom. 

- Haljina ti je premala? - upitali su ju. 

Svojedobno je Barbara opisala i što jede da bi 'stesala' liniju. 

- Budući sam od onih na koje se i kuhani kelj uspješno zalijepi, pomislio bi čovjek da sam stvarno velika prehrambena grešnica. Činjenica je da sam hedonist, volim finu hranu i kad sam negdje na putovanju sa zadovoljstvom ću otići u dobar restoran i isprobati sve moguće lokalne specijalitete. No na svakodnevnoj bazi sam obožavateljica ribe i plodova mora, a onda i povrća na milijun načina. Nisam ljubitelj slatkoga i uvijek ću radije pojesti voće nego kolač. Najveća su mi slabost sirevi svih vrsta, a i kvalitetni domaći suhomesnati proizvod nerado odbijam - ispričala je Barbara. 

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin