Show

Komentari 18

Bivša BB stanarka se nabildala i otkrila: 'Žderala sam od tuge'

Bivša BB stanarka se nabildala i otkrila: 'Žderala sam od tuge'

Potiskivala emocije trpajući u sebe sve što se našlo na stolu ili frižideru. Mislila sam da će tada ta tuga proći,da ću se osjećati bolje, priča Nikita Dajčer, bivša BB stanarka

Bivša stanarka Big Brother kuće, Nikita Dajčer (30) podijelila je na društvenim mrežama svoju transformaciju. Nikita se dugo vremena borila s viškom kilograma, a svakodnevnim treninzima uspjela je doći do željene linije. Svoju ispovijest podijelila je s obožavateljima na Instagramu i poručila im da se ne srame onoga što jesu. 

- Ne sramim se ove objave. Ne sramim se niti malo. Dapače ponosna sam na nju, ponosna na onu "after" sliku. Ponosna na ono što sam bila tada u tom periodu, nesretna i nezadovoljna. Potiskivala emocije trpajući u sebe sve što se našlo na stolu ili frižideru. Mislila sam da će tada ta tuga proći,da ću se osjećati bolje. Ali guess what. Nije. Nije ni malo - započela je rođena Lovrenka koja je ujedno i vlasnica kozmetičkog salona. 

- Ali i to je ok, i takvi padovi se događaju da bi jednom ustali i postali bolja verzija sebe. Da bi naučili voljeti sebe moramo ispraviti ono što ne volimo o sebi, a ne skrivati to isto u sebi i nadati se da će preko noći nestati. Neće nestati u to budite sigurni. Ono što trebate je pogledati sebe u ogledalo i zapitati se tko ste zapravo i da li ste zadovoljni sobom. Pobjednici ste ako jeste, a ako niste učinite da budete - stoji u objavi na društvenim mrežama. 

Unatoč tome što danas izgleda bolje nego ikad, Nikita je poručila kako se i dalje zna pronaći u začaranom krugu emocija, tuge, bijesa, razočarenja.

- Ulovim se preispitujući samu sebe da li sam ja onakva kakva želim da budem. Ono što sam unutra, ne izvana naravno jer osobu čini njihova osobnost, a ne vanjski izgled. I dan danas nekada posegnem za onom najvećom Milkom i vrećicom čipsa. Isplačem dušu jer mi se plače jer je to ok, a ni sama ne znam zašto plačem. Ali na kraju dana opet se pogledam u ogledalo i ponovim si da se svi ponekad izgubimo , ono sto je bitno je da se pronađemo. Da naposljetku sebe volimo najviše jer ako sebe ne volimo kako možemo očekivati da nas netko drugi voli - piše bivša BB stanarka te dodaje kako svatko treba ganjati svoje ciljeve bez stajanja. 

- Kada kiksate ne dozvolite da vas to vrati na početak. Podignite glavu i nastavite još jače. Ne potiskujte emocije hranom nego se sa njima suočite oči u oči jer jedino tako ćete postati mentalno jači i sposobni prijeći sve prepreke. I nikada,nikada neka vas ne brine što drugi misle o vama jer jedino je bitno ono što vi znate i mislite o sebi - zaključila je Nikita koja je svojevoljno napustila Big Brother kuću u posljednjoj sezoni njezinog prikazivanja. 

Priznala je kako je ušla u show jer je htjela probati nešto novo. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

 

Najčitaniji članci