Show

Komentari 7

Bojana Gregorić Vejzović: Mnogi ovih dana s tjeskobom odlaze u krevet, ja imam slične strahove

Bojana Gregorić Vejzović: Mnogi ovih dana s tjeskobom odlaze u krevet, ja imam slične strahove

'Kako zadržati radno mjesto, kako ostati zdrav, kako othraniti klince, jesu li nam starci dobro. Treba ih provjeriti svako malo. Ćutim vas! Suosjećam!, napisala je na Instagram profilu

Bojana Gregorić Vejzović (50) je na svom Instagram profilu podijelila priču i otkrila kako suosjeća sa svim ljudima koji se u posljednje vrijeme osjećaju uplašeno i bore s tjeskobom. 

POGLEDAJTE VIDEO O PLESU SA ZVIJEZDAMA:

Zbog neizvjesnosti i straha od pandemije, rata u Ukrajini i naglih inflacija mnogi su se prisjetili stanja kakvo je bilo u Hrvatskoj tijekom Domovinskog rata.

- Čekam sljedeći live 'Plesa sa zvijezdama'. U vremenu neizvjesnosti treba zadržati staloženost - započela je Bojana objavu i dodala kako se slaže da je ovo jako teško vrijeme.

Zatim je počela pričati priču o tome kako je u tramvaju čula jednu majku kako je prijateljici prepričavala da je dobila otkaz.

- Kao i većini, nije mi trebala pandemija ili strahote oko nas da bih posložila prioritete u životu. Vjerujem da mnogi ovih dana s tjeskobom odlaze u postelju od straha što nosi novi dan - nastavila je.

Osvrnula se na rat i kako je on, nažalost, postao slika svakodnevice.

- Kako zadržati radno mjesto, kako ostati zdrav, kako othraniti klince, jesu li nam starci dobro. Treba ih provjeriti svako malo. Ćutim vas! Suosjećam! Imam slične strahove - kazala je.

Dodala je i kako je to biti u glumačkoj profesiji kada mnoge ljude muči tjeskoba.

- To divno zvanje koje ti često zapovijeda dobro raspoloženje kojem ponekad i sama povjerujem…I obući ću taj kostim “lude” i nastojati vas zabaviti. Pokušat ću vam odagnati misli od problema svakodnevice, pokušati ću vas nasmijati, razveseliti, oduševiti, iznenaditi, da zajedno sanjarimo o budućnosti koja može biti sjajna i bezbrižna – zaključila je.

Bojana je ovom objavom skupila mnogo komentara podrške svojih pratitelja.

- Pametna, dubokoumna, hrabra. Zato si mi vrijedna praćenja i pažnje. Takve žene vrijedi čitati, slušati i pratiti. Treba biti čovjek. Mnogi to lako zaborave – napisao je jedan pratitelj.

- Evo zbog ovakvih stvari ste vi jedna prava zvijezda - složila se druga pratiteljica.

Najčitaniji članci