Show

Komentari 3

Chadwick pričao o bolesnoj djeci pa se rasplakao tijekom showa

Chadwick pričao o bolesnoj djeci pa se rasplakao tijekom showa

U to vrijeme i sam se borio s zloćudnom bolesti, ali nikom nije pričao o zdravstvenom problemu. Tijekom intervjua pustio je i suzu, a kolegice Lupita Nyong'o i Danai Gurira neumorno su ga tješile

Društvenim mrežama proširila se dirljiva snimka u kojoj glumac Chadwick Boseman, koji se proslavio ulogom Marvelovog superjunaka 'Crne pantere', govorio je o dvoje djece u terminalnoj fazi raka. U intervjua za radio SiriusXM otkrio je kako su mališani željeli doživjeti prikazivanje filma 'Black Panther'. 

U to vrijeme i sam se borio s zloćudnom bolesti, ali nikom nije pričao o zdravstvenom problemu. Tijekom intervjua pustio je i suzu, a kolegice Lupita Nyong'o i Danai Gurira neumorno su ga tješile. 

- Nakon toga osjećate se skromno, razmišljate o tome koliko to njima znači, znate. Ali kad vidim kako nas je svijet prihvatio, da je to postalo pokret i sad ima svoj život, shvatio sam da se događa nešto veliko - pričao je glumac. 

Slomio se u trenutku kada je rekao kako su djeca preminula prije prikazivanja filma. 

- Kada sam čuo da su... - s tugom u očima je pričao. Brojni pratitelji komentirali su kako ovaj video sada daje i dublje značenje s obzirom na to da se u to vrijeme i sam borio sa smrtonosnom bolešću.

- Koliko je ovo potresno. I sam je znao da mu dijagnoza nije dobra pa se zato 'lavovski' borio za djecu koja boluju od teških bolesti - samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, glumac je preminuo u petak u 44. godini nakon duge i teške bolesti. 

Najčitaniji članci