Obavijesti

Show

Komentari 4

Chris Brown ju je zlostavljao, ljubila je Drakea i DiCaprija, a s Rockyjem će uskoro dobiti dijete

Chris Brown ju je zlostavljao, ljubila je Drakea i DiCaprija, a s Rockyjem će uskoro dobiti dijete
10

Pjevačica se s Brownom svađala i mirila čak i nakon što ju je fizički napao. Tri godine bila je u vezi s bogatim Saudijcem, a onda je njezino srce 'ukrao' dugogodišnji prijatelj ASAP Rocky

VIDEO

Prvo dijete glazbenog para Rihanne (33) i A$AP Rockyja (33) uskoro će doći na svijet, a fanovi sa zanimanje prate sve detalje njihovog odnosa i Rihannine trudnoće. Pjevačicu su prije Rockyja povezivali s nizom poznatih ljepotana, a za repera je godinama govorila da joj je 'samo prijatelj'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Impresivna izdanja najvećih svjetskih zvijezda na glamuroznomMet Gala 2021. VIDEO

Chris Brown

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chris Brown i Rihanna upoznali su se kao dvije mlade zvijezde u usponu u glazbenoj industriji 2005. godine. Međutim, počeli su izlaziti tek 2007. godine.

U veljači 2009. par je doživio skandalozan razlaz kada se otkrilo da je Brown fizički napao Rihannu na povratku kući s zabave prije Grammyja. Pjevač je priznao je krivnju za kazneno djelo i odradio uvjetnu kaznu u ožujku 2015. uz rad za opće dobro i savjetovanje o nasilju u obitelji.

Reuters

Nakon prekida s Chrisom, Rihanna je počela izlaziti s profesionalnim igračem bejzbola Mattom Kempom. Par je snimljen zajedno na Silvestrovo 2009., a zatim na putovanju u Meksiko početkom 2010. godine.

Matt je potvrdio njihovu vezu uza US Weekly u svibnju 2010. godine.

Otac ovisnik ju je tukao, u školi je vrijeđali zbog boje kože, a sa 17 ju je Jay Z lansirao u zvijezde
Otac ovisnik ju je tukao, u školi je vrijeđali zbog boje kože, a sa 17 ju je Jay Z lansirao u zvijezde

- Da! To je moja cura! Ona je tako zabavna osoba, volim biti u njenoj blizini - rekao je Matt u svibnju 2010. za Us Weekly. Međutim, raskinuli su u prosincu 2010. jer je Rihanna imala previše poslovnih obveza.

Vijest da su Chris Brown i Rihanna ponovno zajedno šokirala je javnost početkom  2013. godine. 
- Odlučila sam da mi je važnije biti sretna. Čak i ako je greška, to je moja greška - izjavila je tada RiRi za Rolling Stone. Međutim, u travnju iste godine prekinuli su zauvijek.

Leonardo diCaprio

U siječnju 2016. Page Six je izvijestio je da su Rihanna i Leonardo DiCaprio viđeni kako se ljube u pariškom noćnom klubu - iako su izvori bliski zvijezdama u to vrijeme inzistirali da su 'samo prijatelji'.

German premiere of "Once Upon a Time... in Hollywood"

Šuškanja o vezi su se nastavila kada su tog travnja viđeni kako se druže na Coachelli, no RiRi je ubrzo počela izlaziti s Drakeom.

Drake

2016. su Rihanna i Drake potaknuli glasine o romansi kada su se počeli pojavljivali jedno drugome na nastupima. Reper je potvrdio njihovu romansu na dodjeli MTV Video Music Awards tog kolovoza.

New York: Dodjela MTV Video glazbenih nagrada, show

Naime, tijekom dirljivog govora za povodom Rihannine nagrade rekao da je ona 'netko u koga je zaljubljen od svoje 22. godine' Svjedoci su zatim potvrdili kako su na afterparty stigli zajedno te su izgledali kao pravi zaljubljeni par.

Manje od dva mjeseca kasnije, izvor za E!News otkrio da su se Rihanna i Drake prekinuli zbog pretrpanih rasporeda, no da su još uvijek jedno drugom u životu kao bliski prijatelji.

New York: Dodjela MTV Video glazbenih nagrada, show

Međutim, u lipnja 2018. Rihanna je rekla za Vogue da je njihovom prijateljstvu došao kraj, no da 'nisu neprijatelji'.

Hassan Jameel

U lipnju 2017. paparazzi su ulovili Rihannu kako se ljubi sa saudijskim biznismenom Hassanom Jameelom dok je bila na odmoru u Španjolskoj. 

- Ova veza je prava stvar. Rihanna je rekla prijateljima da je zaljubljena u njega i čini se potpuno zapanjena. Proveli su dosta vremena zajedno daleko od znatiželjnih očiju i stvarno su ozbiljni. Oni zaista uživaju u međusobnom društvu - rekao je tada izvor blizak paru.

Činilo se da su stvari krenule u ozbiljnom smjeru kada je Jameel viđen na večeri s Rihannom i njezinom mamom. Svoju vezu većinom su skrivali od očiju javnosti.

U siječnju 2020. par je prekinuo vezu nakon skoro tri godine. 
- Njihovi su životi bili previše različiti i bilo je teško održati vezu - rekao je izvor za People.

ASAP Rocky

Reper ASAP Rocky i pjevačica počeli su izlaziti u studenom 2020. Prije toga su godinama bili bliskih prijatelji, no Rocky je navodno cijelo vrijeme bio zaluđen Rihannom.

Rihanna i A$AP Rocky ?ekaju svoje prvo dijete

Počeli su surađivati 2011. godine, kada su snimili pjesmu 'Cockiness', a Riri se dvije godine nakon pojavila u spotu za Rockyjevu pjesmu 'Fashion Killa'.

U veljači ove godine su objavili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete, što je izazvalo pravu histeriju među njihovim obožavateljima na društvenim mrežama.

U travnju je influencer i modni komentator Louis Roma proširio je glasinu da je Rocky prevario Rihannu s dizajnericom cipela Aminom Muaddi (36). To je razbjesnilo Rihannine fanove, no Amina je na svom Instagram profilu oštro negirala optužbe.

Ubrzo se oglasio i sam Louis te se ispričao reperu i pjevačici.

- Sinoć sam donio glupu odluku da tvitam neke informacije koje sam dobio. Neću govoriti o izvorima, niti kriviti druge za raspravu koja je pokrenuta, itd... jer na kraju dana ja sam donio odluku da pošaljem taj tweet.  Želio bih se službeno ispričati svim stranama koje sam uveo u ovo sa svojim postupcima i nepromišljenim tweetovima. Nemam opravdanja. Ispričavam se za ovu nepotrebnu dramu - napisao je na društvenim mrežama.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju