Show

Komentari 19

Cigi snimao reklamu za pivo pa se napio: 'Smrznuo sam se...'

Cigi snimao reklamu za pivo pa se napio: 'Smrznuo sam se...'

Snimanje je prošlo super. Ekipa na setu bila je jako profesionalna. Jedino što je bilo malo hladno dok smo snimali i bez obzira na to koliko sam piva popio, smrznuo sam se, kaže nam Ciganović

Neven Ciganović (49) jedva je dočekao snimanje provokativne reklame za njemačko pivo. Brojio je dane do odlaska u Hamburg, gdje je snimao na ulicama grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Snimanje je prošlo super. Ekipa na setu bila je jako profesionalna. Jedino što je bilo malo hladno dok smo snimali i bez obzira na to koliko sam piva popio, smrznuo sam se. Prvi put sam pio njihovo pivo s votkom i okusom limuna i totalno sam oduševljen - kaže društveni kroničar, koji inače ne pije alkohol.

Nije mogao otkriti kako će na kraju izgledati reklama, no ističe da će, kao i inače, biti jako provokativna.

- Jako se veselim cijeloj kampanji jer im reklame uvijek dignu prašinu u cijeloj Njemačkoj - rekao je Ciganović. Odabrali su ga za zaštitno lice među morem influencera u svijetu. Podsjetimo, prije nekoliko godina Cigi je dospio u svjetske medije nakon što mu je uslijed operacije ravnanja nosa stradao penis. Zaradio je trajnu erekciju nevezanu za seksualnu želju, s kojom se borio mjesecima.

Dok nije snimao, u Hamburgu je ljenčario u hotelu s pogledom na jezero, a iz kreveta je objavljivao selfieje za društvene mreže. Po povratku u Beograd, u kojemu živi posljednjih mjeseci, cijepio se protiv korone.

- Želim nesmetano i bez stresa putovati - zaključio je Cigi.

Najčitaniji članci