Obavijesti

Show

Komentari 47

Danijela Dvornik na meti zbog viška kilograma, no ne da se smesti: 'Zadovoljna sam sobom'

Danijela Dvornik na meti zbog viška kilograma, no ne da se smesti: 'Zadovoljna sam sobom'
5

Nakon objave fotografija na kojima trči po prirodi, blogerici je pratiteljica 'spustila' kako joj se vide 'kilice viška'. Danijela joj nije ostala dužna, no odradila je to damski

Danijela Dvornik (54) se prije nekoliko dana iz Zagreba vratila na otok Brač na kojem će ostati živjeti i završavati radove na obnovi obiteljske kuće u Sutivanu, piše Story.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Blogerica je još prije odlaska tvrdila da teretanu nije posjetila već godinu dana i kako se na Braču opet namjerava vratiti starim navikama - trčanju i vježbanju. Sudeći po fotografijama s Instagrama na kojima Danijela pozira u prirodi pod punom planinarskom spremom, svoje je obećanje i održala.

Međutim, u moru pohvala na račun linije našla se i pratiteljica koja si je uzela za pravo kritizirati njezinu liniju i kilograme. 

- Vidi se ima malo viška kilica - napisala je pratiteljica i... nije se dobro provela. Preplavio ju je val negativnih reakcija. 

- Strašno.... kakav komentar?!?! Žena izgleda top?? Zar bi trebala bit rahitična???? - samo je jedan od komentara kojima su ostali pratitelji zasuli gospođu te su joj preporučili da ubuduće malo razmisli prije nego što počne pisati. 

Danijela je, s druge strane, na ovu kritiku odreagirala damski.

- Ma uvijek ima viška, ali nisam manekenka. Uostalom, najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više-manje... Nebitno je - uglađeno je napisala ne ostavivši prostora za daljnje prepucavanje. 

Podsjetimo, Danijela je oduvijek bila iskrena o svojoj borbi s kilogramima.

- Dobivala sam otprilike oko kilogram godišnje. Na odjeći se to vidi tek kroz par godina - rekla je svojedobno.

Danijela Dvornik: Sve je otišlo bez noža. I podbradak i naslage
Danijela Dvornik: Sve je otišlo bez noža. I podbradak i naslage

Sa 65 kilograma koliko je težila u mladosti, Danijela je malo po malo došla do 80, a u fazi snimanja 'Dvornikovih' dogurala je do 89 kilograma. Začarani krug dijeta odlučila je 2010. razbiti drastičnom promjenom prehrane.