Obavijesti

Show

Komentari 64

Darko Lazić razočarao fanove: 'A rekao si da više nećeš piti'

Darko Lazić razočarao fanove: 'A rekao si da više nećeš piti'
7

Neki pratitelji čestitali su im na proslavi godišnjice veze, ali je bilo i onih koji su primijetili da pjevač ponovno pije, iako je obećao da će se nakon nesreće zauvijek odreći alkohola

VIDEO

Srpski pjevač Darko Lazić (27) uspješno se oporavlja od ozljeda koje je zadobio u teškoj prometnoj nesreći, a sada ima dodatni razlog za slavlje. Kako prenosi Blic, folk zvijezda i njegova zaručnica Marina Gagić (20) proslavili su godinu dana veze, a zajedničku fotografiju ponosno su objavili na društvenim mrežama.

Pokretanje videa...

00:14

 

Neki pratitelji su im čestitali, ali je bilo i onih koji su primijetili da pjevač ponovno pije, iako je obećao da će se nakon nesreće zauvijek odreći alkohola.

Lazića nakon nesreće 'muče' loši snovi, zabrinuo je prijatelje
Lazića nakon nesreće 'muče' loši snovi, zabrinuo je prijatelje

- Rekao si da više nećeš piti. Čestitam vam, ali bi ti ipak bilo bolje da se 'ostaviš' alkohola - napisao mu je jedan zabrinuti pratitelj, a njegovim komentarom složili su se mnogi.

- Jako ste pametni, ne razumijem da netko tko nosi bebu pije alkohol,a mislim Darko da ti je Bog dao još jednu šansu, pa je dobro iskoristi u životu, ostavi se tog otrova - napisao je drugi pratitelj.
 

Lazić je prije mjesec dana šokirao liječnike kad je bez dopuštenja iznenada napustio rehabilitacijski centar u kojemu se nalazio. Bez obzira na to koliko je vremena proveo u bolnici oporavljajući se, Darko tvrdi da mu je prošla godina ipak bila najbolja godina u životu. 

- Dobit ću sina. Marina je trudna, tako da je to za mene najvažnija i najvrjednija stvar koja mi se dogodila u 2018. godini. S druge strane, zahvalan sam Bogu što me čuvao i što sam živ. Dogodilo se što se dogodilo. Idemo dalje i to ostavljam iza sebe - otkrio je Lazić nedavno za srpski Kurir i usput obećao da će životne navike pokušati 'dovesti u red'. 

- Moram pjevati, a pjeva se u kavani. Pripazit ću s kim se družim. Više neće biti lošeg društva, a popravit ću i mnogo drugih stvari u životu. Sve je to mašinerija u koju upadneš i samo toneš, a ja ću se lagano izvući iz svega - rekao je optimistični pjevač koji je nakon prometne nesreće izgubio 20 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin