Show

Komentari 6

Domaća voditeljica rodila je mjesec dana prije termina: 'Sva ona tuga odjednom je nestala'

Domaća voditeljica rodila je mjesec dana prije termina: 'Sva ona tuga odjednom je nestala'

'Maleni me iznenadio, bila sam u bolnici prije tri dana zbog visokog tlaka, ali nisam očekivala još da ću roditi. Jutros je ipak odlučeno da idem na hitni carski. Hvala Bogu sve je prošlo dobro', otkrila je Hana Tabaković

Televizijska voditeljica Hana Tabaković Baksa (41) rodila je sinoć carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici sina Leona, piše Slobodna Dalmacija.

Hana trenutno radi na Z1, a sina je rodila ranije od predviđenog termina, u 35. tjednu trudnoće. Termin joj je bio predviđen za 1. veljače.

- Maleni me iznenadio, bila sam u bolnici prije tri dana zbog visokog tlaka, ali nisam očekivala još da ću roditi. Jutros je ipak odlučeno da idem na hitni carski. Hvala Bogu sve je prošlo dobro, malo sam sada umorna. Beskrajno sam zahvalna cijelom osoblju bolnice, profesoru Hrvoju Vrčiću i doktoru Marku Kisiću koji me porodio i izveo carski rez. Sada čekam da vidim malenog. Hvala svima na mnogim porukama, sva ona tuga i sve što sam prolazila kroz posljednje četiri godine, odjednom je nestalo - ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

Voditeljica je više od četiri godine pokušavala ostati trudna, uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje. Do sada je četiri puta test bio negativan, a iz petog pokušaja sreća joj se osmjehnula.

- U tim sam trenucima bila najsretnija osoba na svijetu. Vidjevši taj plusić osjećala sam se kao da sam izašla iz nekog mračnog tunela. Mislila sam da ću ostati odmah trudna, no to ne ide tako lako kao u filmovima - ispričala je u listopadu.

Najčitaniji članci