Show

Komentari 26

Duško se s ljubavnicom viđa u stanu u kojem je živio s Jelenom

Duško se s ljubavnicom viđa u stanu u kojem je živio s Jelenom

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se oglasila i svim snagama sve pokušala demantirati. Zbog toga je i Ana sve negirala putem društvenih mreža

Influencerica i poduzetnica Ana Jovanović relativno je novo lice na estradnoj sceni, a novinske stupce puni zahvaljujući nogometašu Dušku Tošiću (35), suprugu pjevačice Jelene Karleuše (42). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Srpski mediji već tjednima pišu kako su Duško i Ana u ljubavnoj vezi, a sada su 'procurile' nove informacije. Naime, Kurir javlja kako se nogometaš s ljubavnicom viđa u stanu na Dedinju (četvrt u Beogradu) u kojem je godinama unazad živio sa suprugom i djecom. 

Srpski reprezentativac je Karleuši rekao kako je stan iznajmljen, a ona je u tu priču i povjerovala. 

- Ana ima ključeve i redovito dolazi u stan kako bi uživala sa svojim ljubavnikom. Dok je Duško u inozemstvu, Influencerica boravi u stanu i održava ga - piše srpski Kurir. 

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se oglasila i svim snagama sve pokušala demantirati. Zbog toga je i Ana sve negirala putem društvenih mreža. 

- Zamolila bih u svoje ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruirane afere, da prestanete s objavljivanjem lažnih informacija jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvjema obiteljima, prije svega našoj djeci - napisala je Ana, koja s pjevačem Peđom Jovanovićem ima troje djece. 

- Draga Ana, njih treba samo žaliti jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život - rekla je tada Karleuša.