Show

Komentari 9

Džej je kupovao sva peciva iz pekare i dijelio ih siromašnima

Džej je kupovao sva peciva iz pekare i dijelio ih siromašnima

Uvijek pomognem kako mogu, za klopu, za ono osnovno. Sjećam se ja kako je prije bilo pa sada vratim svima, svojedobno je ispričao pjevač. I bakšiš je nakon nastupa znao dijeliti

Džej Ramadanovski preminuo je u nedjelju u 56. godini. Iza sebe je ostavio velike hitove, a u više navrata je pokazao i svoju humanitarnu stranu o kojoj je rijetko kad javno pričao, prenose srpski mediji

Pred zoru je kupovao sve što bi ostalo od peciva u obližnjim pekarama, a potom ih je dijelio ljudima koji nisu imali novca da se priušte obrok. Svojedobno je rekao da se sjeća kako se on osjećao prije i da ne želi da itko živi na takav način. 

- Uvijek pred kraj smjene, negdje oko dva sata iza ponoći, a u nekim pekarama oko pet, Džej dođe i kupi sve što je ostalo. Lijepo to razdijeli u vrećice i stavi na kontejnere, odakle ih uglavnom Romi uzimaju. Nerijetko i preko dana kupi hranu siromašnima. Čak i kad je bio bolestan, nije odustajao od toga - rekao je ranije njegov prijatelj za srpske medije. 

Džej je svojedobno rekao kako je uvijek počastio ljude koji nemaju.

- Uvijek pomognem kako mogu, za klopu, za ono osnovno. Sjećam se ja kako je prije bilo pa sada vratim svima. U onim periodima kad sam nastupao po restoranima, ja uđem kod onih pozadi koji peru suđe pa sav bakšiš podijelim njima i čistačicama. Glazbenici me kude, ja im kažem 'vala, neka sam im dao'. Uvijek sam govorio, sirotinjo i Bogu si teška. Što da ne pomognem - rekao je folker. 

Najčitaniji članci