Show

Komentari 13

Fatalni Jovan i BB Nikita vraćaju se na ekrane: Bit će iznenađenje

Fatalni Jovan i BB Nikita vraćaju se na ekrane: Bit će iznenađenje

Osim navedenih kandidata, u Zadru i okolici kuhat će još jedan svima dobro znan mladić, pjevač Duje Stanišić. Iako je Duje po zanimanju kuhar, život ga je odveo u sasvim drugom smjeru...

Od idućeg ponedjeljka, 29. ožujka u 20 sati, na RTL-u kreće prikazivanje kulinarske emisije 'Večera za 5 na selu' u kojoj će se, među ostalima, okušati i neki poznati natjecatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

U novoj trinaestoj sezoni pojavit će se gledateljima dobro poznata lica iz ranijih reality showova. 

Svoje će goste u osječkom tjednu dočekati veliki zavodnik, farmer Jovan Karapandža, koji je u showu 'Ljubav je na selu' šarmirao sve kandidatkinje, a sad će svojim specijalitetima pokušati šarmirati i goste na večeri.

Osim njega, u kuhanju za četiri stranca u riječkom tjednu okušat će se i sudionica reality showa 'Big Brother', Nikita Dajčer. Goste će pokušati osvojiti modernijim jelima, a za njih priprema i jedno posebno iznenađenje.

Uz njih, gledatelji će u zadarskom tjednu 'Večere za 5 na selu' imati priliku vidjeti čak dva poznata lica - simpatične Zadranke Marice Krstić iz pete te Ivanu Nemarić iz šeste sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Napetost kuhanja u studiju za iskusna nepca stručnog žirija zamijenit će kuhanjem u vlastitom domu, no svejedno će morati svojim kulinarskim sposobnostima zadiviti zahtjevne goste.

A osim navedenih kandidata, u Zadru i okolici kuhat će još jedan svima dobro znan mladić, pjevač Duje Stanišić. Iako je Duje po zanimanju kuhar, život ga je odveo u sasvim drugom smjeru te se od mladosti bavi glazbom i pjevanjem.

Sudjelovao je u RTL-ovu glazbenom showu 'Hrvatska traži zvijezdu', gdje je stigao do finala, a nakon toga posvetio se opernom i klapskom pjevanju. Duje će se sad opet primiti kuhače, a stoji li mu bolje nego mikrofon - pokazat će komentari i ocjene njegovih protukandidata.