Show

Komentari 96

Favoritkinja Eurosonga nakon prve probe pala na kladionici

Favoritkinja Eurosonga nakon prve probe pala na kladionici

Iako malteška predstavnica već mjesecima ne silazi s prvog mjesta na kladionicama, prva proba sve je promijenila. Fanovima se nije svidio njen nastup kao niti modna kombinacija

U nedjelju su održane prve probe za Eurosong u Rotterdamu, a hrvatska predstavnica Albina Grčić dobila je dobre kritike za nastup.

POGLEDAJTE VIDEO

Albinin je stajling, pak, izazvao različite reakcije, a bolje nije prošla ni malteška predstavnica Destiny (18).

Destiny je bila apsolutni favorit do prve probe, ali je nakon probe pala na drugo mjesto na kladionicama i prešišala ju je francuska predstavnica Barbara Pravi, koja još uvijek nije odradila probu.

Destiny je odjenula pink kombinaciju koja nije previše sakrivala, a na nogama je imala čizme iste boje koje je baš nisu slušale tijekom nastupa već su joj padale do ispod koljena.

Fanovi Eurosonga su oduševljeni njezinim vokalom, ali su mnoge razočarali scenski nastup i stajling.

Čak i ozbiljni kritičari Eurosonga, poput ekipe na Wiwibloggsu, kažu da je scenski nastup jako loš - ne samo zbog stajlinga i činjenice da Destiny ne pleše nego zbog njezine nesigurnosti na sceni i stalnog gledanja u pod.

Iako su se mnogi kladili na Maltu kao definitivnu pobjednicu, situacija bi ipak mogla ispasti nešto drugačija.

Hrvatska predstavnica na Eurosngu će nastupiti 18. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri, a fanovi su uvjereni da će se plasirati i u finale.

Najčitaniji članci