Obavijesti

Show

Komentari 9

Franka se pohvalila: 'Sin Viktor slavi prvi rođendan. Kakva god da je 2020. bila, došao si mi ti'

Franka se pohvalila: 'Sin Viktor  slavi prvi rođendan.  Kakva god da je 2020. bila, došao si mi ti'
9

Vedrane, odličan si tata! Nisam ni sumnjala da će se on snaći, ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču, pohvalila je pjevačica nogometaša

VIDEO

Franka Batelić (28) pohvalila se kako je danas sin Viktor proslavio 1. rođendan. Tim povodom objavila je fotografiju na kojoj grli sinčića, a društvo im pravi pas Oskar.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Ćorlukina kuća skoro gotova 01:00

- Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života. Kakva god da je 2020. bila, meni si došao TI. Sretan ti Prvi, ljubavi moja - napisala je u opis objave.

Prije toga je objavila fotografiju dječaka koji u rukama drži kruh i napisala: 'Veliki prvi. Slavljenik'. 

Par je sretnu vijest podijelio u kolovozu 2019. te su uskoro otkrili i spol djeteta. U posljednjim danima trudnoće pjevačica i nogometaš istaknuli su kako i dalje nisu sigurni kako će nazvati mališana.

Tijekom 2020. Franka je dijelila brojne fotografije s Viktorom. Pokazala je kako ga na kauču čuva njihov pas Oskar, dala nam je do znanja da se voli igrati i maziti, zaspati u majčinu krilu...

Zbog korone je nogometaš Vedran Ćorluka (34) bio dugo kući pa je mogao uživati sa suprugom i prinovom. Franka ga je pohvalila i rekla da je fantastičan otac. 

Franka i Čarli raznježili fotkom sinčića: 'Ovo mu je prvi Božić'
Franka i Čarli raznježili fotkom sinčića: 'Ovo mu je prvi Božić'

- Ja sam oduševljena, Vedrane, odličan si tata! Nisam ni sumnjala da će se on snaći, ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču - rekla je pjevačica svojedobno. 

Otkrila je i koliko ju je majčinstvo promijenilo, a nada se da će Viktorovu privatnost uspjeti sakriti od očiju javnosti. Barem na neko vrijeme. 

- Naravno da majčinstvo promjeni za 360 stupnjeva cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja volim planirati. Sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve okej - našalila se. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin