Show

Komentari 65

Gabrijeli iz 'Života na vagi' propalo šminkanje pa sada čisti

Gabrijeli iz 'Života na vagi' propalo šminkanje pa sada čisti

U Slavonskom Brodu nije pronašla posao vizažistice pa je otišla ‘sezonski’ na Hvar. Na otoku joj društvo pravi dugogodišnja prijateljica koja živi nedaleko od njezina smještaja

Bivša natjecateljica showa “Život na vagi’” Gabrijela Crnjac (26) prošli mjesec dobila je posao u hotelu na Hvaru. Prvi put je na sezonski posao otišla sama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Spremačica sam u hotelu. Za sada se super osjećam i nije mi problem raditi - rekla nam je Gabi, koja još ne zna hoće li na Hvaru ostati do kraja rujna ili listopada.

Prošle godine krenula je na tečaj za vizažisticu u Zagrebu. Školu šminkanja pohađala je kod Lucije Juroš, koja je u “Životu na vagi” šminkala voditeljicu Marijanu Batinić (37). Iako su joj prijatelji govorili da ima nevjerojatan talent za šminkanje, nije uspjela pronaći posao u toj struci.

- U Slavonskom Brodu nisam mogla pronaći posao pa sam otišla na sezonu jer ne volim sjediti kod kuće i tražiti novac od roditelja - rekla je Gabrijela te dodala kako je prije Hvara radila u kvartovskom kiosku.

Zadovoljna: Gabrijela je bila natjecateljica showa ‘Život na vagi’. U deset mjeseci smršavjela je 60-ak kilograma i završila tečaj za šminkerice

Na otoku joj društvo pravi dugogodišnja prijateljica koja živi nedaleko od njezina smještaja te dodaje da najteže podnosi to što ne zna što je sve čeka. Na društvenoj mreži napisala je kako će ovu avanturu izdržati zbog zgodnih frajera.

- Ne želim uvrijediti svoje Slavonce, ali Dalmatinci su zgodniji - rekla je bivša natjecateljica emisije “Život na vagi”. Šminkanju se namjerava vratiti, iako joj je nakon ljeta cilj pronaći stalni posao.

- Ako to znači da moram napustiti Hrvatsku, spremna sam - odlučno je rekla Crnjac i dodala kako je svaki posao dobar na svoj način. Gabrijela je bila najteža natjecateljica showa “Život na vagi’’. U samo deset mjeseci skinula je 60-ak kilograma.

Smršavjela da se tata ne uzrujava

Najviše je htjela smršavjeti zbog oca, koji ima problema s tlakom i ljutio se zbog njezinih kilograma. Danas se ponosi jer je u tome uspjela.

 

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa

Najčitaniji članci