Show

Komentari 11

'U zatvoru sam se drogirao s Charlesom Mansonom, on nas je natovario travom i heroinom'

'U zatvoru sam se drogirao s Charlesom Mansonom, on nas je natovario travom i heroinom'

Mansona je upoznao dok je služio kaznu u zatvoru okruga L.A-a 1961. godine. Iako se uz njega rijetko vežnu neke pozitivne misli, Danny tvrdi da 'nije bio isti tip kakvo danas poznajemo'

Poznati holivudski glumac Danny Trejo (77) otkrio je kako je zbog zatvorske pobune u kojoj je sudjelovao s ostalih tisuću ljudi mogao biti osuđen na smrtnu kaznu. S obzirom da je to bilo prije početka njegove glumačke karijere, Trejo kaže da je mogao umrijeti prije nego što je postao svjetski poznat, piše Mirror

Danny je rođen u Kaliforniji, a njegovo ime spominje se u više od 400 filmskih ostvarenja. Prije nego što u Hollywoodu postao jedan od najomiljenijih antijunaka filmske industrije, Trejo je neko vrijeme proveo i iza rešetaka. 

Kaznu je izdržavao u zatvorima San Quentin i Folsom. Zbog umiješanosti u nerede s ostalim zatvorenicima bojao se da će završiti u plinskoj komori. 

Služio je kaznu u državnom zatvoru Soledad u Kaliforniji kada se upleo u pobunu tisuću zatvorenika i slučajno udario zaštitara kamenom pokušavajući ga uperiti u kolege iz zatvora. Znajući što je učinio, glumac se bojao smrtne kazne zbog pokušaja ubojstva. 

- Očekivali smo plinsku komoru. Ja sam ju i prihvatio. Želio sam samo umrijeti dostojanstveno, a ne da se upišam u hlače, ser*** i vrištim - rekao je glumac. 

Vjerovao je da nikada neće izaći iz zatvora, no njegov slučaj je nakon nekog vremena odbačen zbog nedostatka dokaza. Na izlasku iz zatvora, Danny je pomislio kako je upravo dobio drugu životnu priliku, a onda ju i iskoristio. 

Talentirani holivudski glumac trijezan je od 1969. godine od kada je glumio i u nekim od kultnih serija i filmova. No iako je sada u društvu bogatih i slavnih, nekada se družio i s zloglasnim vođom kulta u Americi, Charlesom Mansonom

Mansona je upoznao dok je služio kaznu u zatvoru okruga L.A-a 1961. godine. Danny tvrdi da 'nije bio isti tip kakvog danas poznajemo'. 

Opisao ga je kao niskog čovjeka koji je bio jako prljav. Njemu i ostalim zatvorenicima bilo je naređeno da paze na njega. 

- Vidio sam malog čovjeka koji si nije mogao priuštiti ni remen, hlače je morao zavezati konopcem. Čak je i u okružnom zatovru bio sav prljav - rekao je Danny pa se prisjetio i Mansonova hipnotizma kojim je utjecao na zatvorenike koji su se zajedno drogirali. 

- Pazili smo na njega i u osnovi nas je natovario travom i heroinom - otkrio je.

Burni dani su sada iza glumca. U slobodno vrijeme zabavlja se sa svojim psima i djecom.