Show

Komentari 3

Glumica Blair o teškoj bolesti: 'Kemoterapija ima svoju cijenu'

Glumica Blair o teškoj bolesti: 'Kemoterapija ima svoju cijenu'

Oporavljam se. Mogu bolje hodati. Natečena sam i bole me zglobovi. Oči još uvijek ne fokusiraju, govori glumica Selma Blair

Američka glumica Selma Blair (47) boluje od multiple skleroze koju su joj liječnici dijagnosticirali prije godinu dana. Blair je nedavno na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz bolnice Northwestern Memorialu Chicagu. Slavna glumica na fotografiji nema kose što je rezultat teške terapije matičnim stanicama, odnosno transplataciji kojoj se Blair podvrgnula kako bi usporila razvoj multiple skleroze. 

- Kad sam bila u bolnici u Chicagu, prijateljice su stigle s darovima među kojima je bio moj omiljeni eyeliner, ali i druga šminka te vlasulje. Zajedno smo se smijale mojem neumijeću konturiranja. Dan iz dana mi je tamo bio isti, ali onda su stigle one. Hvala vam prijateljice - napisala je Selma ispod fotografije na kojoj nanosi šminku.

Race to Erase MS Gala 2019 - Beverly Hills

Blair je svojedobno rekla kako je godinama imala simptome, no nije ih shvaćala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da otiđe na pregled. Prvotno je mislila kako joj se ukliještio živac, ali ispostavilo se da od ove neizlječive bolesti glumica boluje najmanje 15 godina. 

- Oporavljam se. Mogu bolje hodati. Natečena sam i bole me zglobovi. Oči još uvijek ne fokusiraju. Kemoterapija i visoka doza lijekova imaju svoju cijenu. Visoke doze koje dobivam zbog transplantacije su teže sad nego kad sam ih dobivala. Tijelo je u šoku - napisala je glumica nakon što se podvrgnula tretmanima. 

 

Najčitaniji članci