Obavijesti

Show

Komentari 4

Golupčići otvoreno progovorili o njihovoj vezi: 'Drago mi je što je cijelo vrijeme bio tu za mene'

Golupčići otvoreno progovorili o njihovoj vezi: 'Drago mi je što je cijelo vrijeme bio tu za mene'
6

Mladi su glumci nakon glume u Marvelovom filmu doživjeli nagli uspon ka slavi. Obožavatelji su odmah pomislili da nešto 'mute', a te su glasine potvrdili kada su uhvaćeni tijekom strastvenog poljupca u automobilu

VIDEO

Glumci Zendaya Coleman (24) i Tom Holland (25) kolege su na filmu 'Spider-Man: Povratak kući', a poznaju se dugi niz godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

Iako su si već i ranije u intervjuima davali brižne i slatke komplimente, ovaj su puta otvoreno progovorili o njihovoj povezanosti i vezi. Holland je započeo s komplimentima kada je tijekom intervjua vidio Zendayu na crvenom tepihu.

- Eno je, izgleda ljepše nego ikada! Ne biste vjerovali koliko je mudra, kao sova - rekao je šaljivo tijekom intervjua za Associated Press.

Jared Leto kao Gucci i Marvelov superheroj: Iz uloga ne zna izići, a kilažom uvijek šokira publiku
Jared Leto kao Gucci i Marvelov superheroj: Iz uloga ne zna izići, a kilažom uvijek šokira publiku

Kada je pak Zendaya stala pred kamere, reporteri su joj rekli da ju je Holland nazvao mudrom poput sove.

- Valjda znam slušati, ljudi me nekada nazivaju bakom i ne smeta mi to - rekla je.

Mladi glumci su pričali o tome kako im je njihova bliskost pomogla nositi se s ogromnom slavom koju im je donijela gluma u Spider-Man franšizi.

- Najviše mi je pomoglo njezino prijateljstvo, to što smo kroz iste probleme prolazili istovremeno i što sam imao rame za plakanje. Ovo je bila velika stvar za nas i poput obitelji smo. Znate, nije lako postati slavan sa samo 19 godina, a u ovakvim filmovima to ide još i dalje. Nema kutka svijeta koji Spider-Man nije dotakao pa je teško nositi se sa svime time odjednom, ali mi je drago što imam ovakvu obitelj s kojom to sve mogu podijeliti - rekao je mladi glumac.

Spider-Man No Way Home Photocall - London

- Drago mi je da sam imala njegovu podršku, što je samo bio tu za mene. Mislim da vam nekada samo treba osoba kojoj možete reći sve što vas muči, nekoga tko će samo biti kraj vas i slušati - rekla je.

Dodala je i da je Hollandu nagli uspon ka slavi mnogo teže pao nego njoj jer je ona dio toga iskusila kada je bila mlađa. Naime, Zendaya je prije Marvelovih filmova glumila i u drugima, a slavu je stekla tijekom glume u Disneyjevim serijama.

Zendaya, Megan i Kendall došle golišave i ukrale svu pažnju!
Zendaya, Megan i Kendall došle golišave i ukrale svu pažnju!

- Ja sam imala te sreće da mi se život nije promijenio preko noći. Počela sam glumiti jako mlada pa je za mene ovo bio postepeni postupak u kojemu sam naučila kako se nositi sa svime i ne dopustiti da me sve promijeni. Za njega je, s druge strane, ovo bilo puno svega odjednom. Mislim, kada glumite Spider-Mana, obično tako bude. Kada glumite takvog lika život vam se promijeni pa imam puno razumijevanja za ono što prolazi. Tako da, sve što ja naučim na ovome putu, podijelim s njim, a sve što on nauči, podijeli sa mnom - rekla je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin