Obavijesti

Show

Komentari 15

Goran Navojec iskreno o borbi s težinom: Skinuo sam čak 16 kg za ulogu, ali uvijek se brzo vrati

Goran Navojec iskreno o borbi s težinom: Skinuo sam čak 16 kg za ulogu, ali uvijek se brzo vrati
7

U iskrenom razgovoru je otkrio da je neprestano na dijetama, ali gotovo nitko ne primijeti kada izgubi kilograme. Rekao je i da zbog posla rijetko ima vremena za bližnje pa je neke morao odbiti

VIDEO

Najtraženijeg hrvatskog glumca, Gorana Navojca (51), trenutačno gledamo u HRT-ovoj seriji 'Mrkomir prvi', ali i u čak tri filma koja ovih dana igraju u kinima.

'Ne volim se svlačiti ispred kamere. Nije to ugodno, a sram me i reći koliko su me plaćali...'
'Ne volim se svlačiti ispred kamere. Nije to ugodno, a sram me i reći koliko su me plaćali...'

Karijera mu je uspješnija nego ikada, a jedna od stvari koju voli jednako kao glumu je hrana. Tijekom karijere, puno je putovao i probao razna jela, ali mu je ono iz djetinjstva uvijek ostalo najdraže.

- Nemam neko najdraže jelo, ali od djetinjstva sam veliki ljubitelj pohanog i pirea, tome sam se najčešće radovao. Meni je hrana kao i glazba, nemam neki određeni stil. Posao me vodio diljem cijele zemaljske kugle i probao sam razne stvari, ali ako se moramo vratiti na neko konkretno jelo, neka to bude pohano, pire i zelena salata - rekao je u intervjuu za Gloriju.

Doktori su mu često sugerirali da pokuša malo smršavjeti i je. Bio je na raznim dijetama, no nikada mu nisu pomogle.

- Stalno sam na dijeti, ali već se pokazalo da mi dijeta ne može ništa. Toliko puta sam joj dao priliku, a ona je jednostavno nije iskoristila. Nikad nisam bio opterećen izgledom, no, s obzirom na to da mojoj generaciji istječe garancija, doktori mi znaju reći da bih stvarno trebao malo povesti računa o tome što jedem. Nekoliko puta sam jako puno kila morao skinuti radi posla, a kako brzo ode, tako se, nažalost, još brže vrati. Prije sam se ponosio tim, a danas sam možda malo žalostan zbog toga, ali, previše je moja prava mjera - objasnio je.

Kaže da je za jednu ulogu u samo mjesec dana 'skinuo' čak 16 kilograma, ali da to mnogi nisu niti primijetili.

- Najviše sam skinuo za ulogu u filmu 'Vukovar se vraća kući' Branka Schmidta. Mislim da sam tu u mjesec dana skinuo oko 16 kila. U isto vrijeme je bilo po svim novinama na svijetu da je Tom Cruise uz svog kuhara, nekog kineskog superfrajera, za 'Intervju s vampirom' skinuo u tri mjeseca 12 kilograma. A ja u mjesec dana skinuo 16 i nitko to nije zamijetio. Eto, na Cruisea se dijeta prima za razliku od mene - ispričao je.

Zagreb: Glumac Goran Navojec

Objasnio je i da život glumca nije jednostavan, a da mu na kraju radnog dana jedva ostane snage u tijelu kako bi dao malo pažnje svojim bližnjima.

- I kad se snima u Zagrebu, minimalno radiš 12 sati dnevno. Najčešće je to dizanje u pet ujutro, pokupe te u šest, odeš u šminku i garderobu, ali to se ne računa u radno vrijeme. Tek kad je cijela ekipa na okupu, počinje teći tih 12 radnih sati i kad nakon toga dođeš kući, onda stvarno čupaš zadnje atome energije da se posvetiš svojim bližnjima. Kad je u pitanju neki serijal s velikom količinom teksta, onda ti predstoji još barem 2 - 3 sata spremanja za sutrašnji dan - rekao je.

Stanković najavio gosta glumca, a mnogi ga nisu ni prepoznali: 'Pa zašto ovakva kosa i brada?'
Stanković najavio gosta glumca, a mnogi ga nisu ni prepoznali: 'Pa zašto ovakva kosa i brada?'

Ipak, od kada je postao otac, kaže, zbog djeteta je odbio mnoge uloge.

- Drugi ekstrem je da vrlo često ne snimaš u gradu gdje živiš, pa kad imaš slobodan dan, onda pobjegneš vidjeti dijete. Otkad sam otac, neke stvari sam odbio i zbog toga da bih više bio sa svojim djetetom - dodao je.

Zagreb: Brojni poznati okupili se na pretpremijeri nove serije "Uspjeh"

Marija Škaričić (44) i Goran Navojec u dugogodišnjoj su vezi, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti. Glumac kaže da cijene svoju privatnost te da o svojoj vezi zbog toga ne žele javno govoriti.

- Odnos sa svim voljenim osobama pripada dubokoj intimi i mislim da ga iznošenje u medije samo devalvira. Svaki čovjek na svijetu zna, i koji je u novinama i koji čita novine, da je ljubav prema svojim najbližima nemoguće pretočiti u riječi, a kamoli u slova. Jer novine su ipak slova na papiru - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin