Show

Komentari 37

Gordana nakon 'Braka na prvu' ignorira Bernarda: 'Blokirala je moj broj, nemam pojma zašto'

Gordana nakon 'Braka na prvu' ignorira Bernarda: 'Blokirala je moj broj, nemam pojma zašto'

Na kraju showa' oboje su se složili da se među njima nije pojavila ljubavna iskrica, ali da će ipak ostati prijatelji. Ipak, to se nije dogodilo jer ga je Goga potpuno blokirala iz života

Gogi (45) i Bernardu (48) se u 'Braku na prvu' nije dogodila ljubav, ali su iz showa izašli u prijateljskim odnosima. Iako im je rastanak tijekom izlaska iz showa teško pao, čini se da se kasnije u njihovom odnosu nešto promijenilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nažalost, iz meni nepoznatih razloga, s Gordanom više nemam nikakav kontakt. Jednostavno mi je blokirala broj telefona i nikako nisam mogao stupiti u kontakt s njom pa nisam više ni tražio načine - otkrio je Bernard za RTL.hr.

Iako je priznao da mu se život nije puno promijenio nakon sudjelovanja u emisiji, svejedno neke stvari više nisu iste kao prije. Čini se kako je nakon emitiranja emisije postao pravi influencer.

- Tek sada vidim da je gledanost ove naše emisije velika jer stvarno od početka emitiranja dobivam brojne poruke podrške i jako puno zahtjeva za prijateljstvo na društvenim mrežama, a mogu reći da mi to na neki način i sviđa, da budem iskren - rekao je iskreno.

Njegova 'ljubav' iz showa ga je blokirala iz života, ali čini se da mu je to otvorilo i nova ljubavna vrata.

- Nakon emisije se nešto pomaklo na ljubavnom planu, ali još je prerano za bilo što kazati - dodao je.

Rekao je i da je ostao u kontaktu s kandidatima 'Braka na prvu' pa je iz emisije ipak izašao s nekim novim prijateljstvima. Tako se od muškog društva sprijateljio s Ciglom, Kikijem i Jasminom, a od ženskog dijela ekipe čuje se s Anom, Andreom i Ernom.

Sanela i on ipak nisu izgladili brojne nesuglasice iz showa.

- Nisam se posvađao sa Sanelom, samo sam iznio moj stav i razmišljanje, tako da se nemam ni razloga pomiriti, barem ja tako mislim - rekao je.

Čini se kako je poduzetnik iz Poreča i vrsni kuhar, a ne isključuje mogućnost sudjelovanja u još nekoj emisiji.

- Razmišljam o sudjelovanju u još nekom showu, možda 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' - dodao je za kraj.

Najčitaniji članci