Show

Komentari 7

Grdiju Brankica birala odijelo: Mučio me remen, na dijeti sam

Grdiju Brankica birala odijelo: Mučio me remen, na dijeti sam

Strogo vodim računa oko težine, držim dijetu i rekla mi je žena da sam se udebljao točno dvije kile i sedamdeset, kaže Mladen Grdović koji je supruzi Brankici obećao da do Nove godine ide na strogu dijetu

Trojica zabavljača domaće estrade ponovno su zajedno u novoj pjesmi kao Tri mušketira. Mladen Grdović (61), Zlatko Pejaković (69) i Jasmin Stavros (65) upravo su objavili video spot "Na Božić mislim ja" u kojem tekstom poručuju kako se Božić slavi prvenstveno srcem. 

Snažnu poruku pjesme sjajno su utkali u prigodne blagdanske kadrove u kojima im pomažu i atraktivne plesačice. S njima trojicom, uvijek, kažu, mora biti veselo i zabavno. To je njihov zaštitni znak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Blagdan Kristova rođenja slavimo ljubavlju prema ženi, djeci, obitelji, prijateljima, kolegama... A mi ga kao zabavljači slavimo i s pjesmom na usnama s našom publikom. U prosincu su mi koncerti najdraži jer cijela ta božićna energija potpuno me ispuni. I ljudi koji dolaze na naše koncerte posebno su veseli, a onda je na nama kao glazbenicima da im opravdamo to povjerenje - kaže Jasmin Stavros koji je tijekom snimanja spota nasmijavao kolege.

Za ovaj spot Stavros je od krojača iz Venecije naručio ručno rađeni smoking, a kako je isti kasnio nekoliko dana dva puta se odgađalo već dogovoreno snimanje jer ništa drugo nije želio obući. 

- Deset godina nisam obukao smoking za ovako važnu prigodu i ništa osim savršenstva ne želim na sebi. Neka se vidi da ja najbolje izgledam, bocnuo je Stavros svoje kolege i prijatelje. 

Mladen Grdović nije imao takvih problema. Njemu je smoking za snimanje odabrala njegova supruga Brankica. 

- Strogo vodim računa oko težine, držim dijetu i rekla mi je žena da sam se udebljao točno dvije kile i sedamdeset. Zato sam se namučio s remenom i morao sam obećati Brankici da do Nove godine idem na strogu dijetu. Samo riba na lešo i mineralna - istaknuo je Grdović znakovito namignuvši. 

Treći mušketir Zlatko Pejaković svojim prijateljima i kolegama kao i dečkima iz benda pripremio je na snimanju poklone kojima su se posebno obradovali. Iz svoje prebogate arhive tijekom desetljeća karijere odabrao je najzabavnije i najsmješnije slike sa svakih ponaosob i to im je uramio, a svakom je posvetio i posebnu blagdansku poruku.

- Stavrosu želim da nastupa ovako energično još 20 godina i da se manje živcira svakodnevnim problemima, a Grdoviću ću platiti sedmodnevni odmor u Međugorju bez mobitela i televizije - kaže Pejaković.

Nova pjesma Tri mušketira "Na Božić mislim ja" dolazi iz provjerene glazbene radionice hitmejkera Nene Ninčevića i njihovog producenta Ljube Šeperića koji je i zaslužan za njihove uspješne karijere u sedmom desetljeću života.  

Tijekom božićnih blagdana sva trojica zabavljača nastupat će dan za danom, a uoči Božića sva trojica nastupit će zajedno na velikom koncertu Tri mušketira u Čakovcu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci