Obavijesti

Show

Komentari 205

Tisuće obožavatelja pjevalo u jedan glas: 'Sretan ti rođendan'

Tisuće obožavatelja pjevalo u jedan glas: 'Sretan ti rođendan'
51

Cijela Arena pleše dok se bini izmjenjuju Domenica, Stoka, Lay-Z, Lana Jurčević...Sve oči uprte su na pozornicu, obožavatelji čekaju KSI-ja, a čak su i domaći Youtuberi uzbuđeni

VIDEO

19:55 STIGLA JE TORTA

- Konfete su puštene, torta je stigla na pozornicu, a KSI je imao čast rezati tortu. Podravka Dolcela je zaslužna za slavljeničku tortu. Večer se bliži kraju, a youtuberi su se popeli još jednom na pozornicu kako bi otpjevali hit 'Pola milijuna'. 

Pokretanje videa...

03:58

 

19:10 KSI SE POPEO NA POZORNICU: 'SVIĐAJU MI SE HRVATICE' 

Nakon što se megapopularni KSI popeo na pozornicu, voditelj mu je prvo postavio nekoliko putanja. 

Sviđa mi se Hrvatska. Svi su prema meni veoma dragi - rekao je KSI, a na pitanje sviđaju li mu se Hrvatice odgovorio je potvrdno. Iz publike se prelomio ženski vrisak. KSI se čini veoma sretan i opušten. Voditelj ga je pitao što misli o hrvatskim fanovima na što je odgovorio da su ludi. 

- Moje ime je teško za izgovoriti, ali evo, svi ste ga naučili izgovarati. Što se tiče vaše zemlje, oduševljen sam. Ali uistinu, i djevojke su vam prelijepe. Imate dakle divnu zemlju, cure, a i u sportu ste uspješni. To što ste napravili u nogometu je nevjerojatno i na tome vam čestitam. Malo sam bio tužan jer je Engleska izgubila protiv vas u polufinalu, ali drago mi je bilo zbog vas - rekao je megapopularni KSI. 

Pokretanje videa...

00:46

- U slobodno vrijeme gledam filmove, treniram boks i jedva čekam da dogodine odem u ring. Nikad nisam prenervozan, često vježbam i pričam s trenerom o taktikama - dodaje KSI. Na pitanje smatra li se boljim reperom ili boksačem, KSI je rekao da to ovisi o raspoloženju. 

Prije deset godina shvatio je da želi biti Youtuber.

- Igrao sam FIFU i odjednom počeo komentirati jer se ljutio na igricu. Otvorio sam svoj YouTube kanal i počeo ismijavati druge ljude. Često me pitaju kako sam postao uspješan, ali ja mislim da nema nekog recepta. Jednostavno ako želim nešto napraviti, fokusiram se u potpunosti na to - poručio je.

18:55 DODATNU ATMOSFERU 'ZAPALILA' JE LANA JURČEVIĆ

Publika doziva KSI-ja, a na pozornicu se popela pjevačica Lana Jurčević. Nakon što se popela na pozornicu, pozvala je fanove da dignu ruke u zrak. Publika je oduševljena i pjeva s Lanom pjesmu 'Kim Kardashian'. 

 

18:25 NA POZORNICU SE POPELA DOMENICA: OBOŽAVATELJI PJEVAJU S NJOM U JEDAN GLAS 

Mlada pjevačica Domenica Žuvela (25) svojim hitom 'Vidi se iz aviona' i 'Baš,baš' zagrijala je atmosferu u Areni. 

Pokretanje videa...

00:21

17:45 ARENA EKSPLODIRALA KADA JE STOKA POČEO REPATI

Stoka i LayZ popeli su se na pozornicu i bacili cijelu Arenu u ekstazu zapjevavši navijački hit 'Moja Croatia'. Kad su snimali pjesmu netom prije Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, nisu ni slutili da će ova pjesma postati navijačka himna modernog doba. No, ovaj navijački hit ujedinio je cijelu regiju. Obožavaju je i stari i mladi, a na YouTubeu je u samo nekoliko mjeseci skupila više od četiri milijuna pregleda.

POGLEDAJTE GALERIJU NASTUPA YOUTUBERA:

9
| Foto: Igor Kralj/PIXSELL/ (ILUSTRACIJA)

17:35 POTPISUJU SE MAJICE, KNJIGE, FOTOGRAFIJE...

Fanovi u stopu prate omiljene youtubere: 'Ovdje je genijalno, Joomboos je najbolji!'

17:00 FANOVI IŠČEKUJU KSI-JA

Obožavatelji čekaju meet-upove. Reper Stoka je otkrio kako se prije totalnog JoomBoosa bacio u more na Krku. 

- Nije baš bila neka temperatura, ali morao sam se malo osvježiti - našalio se Stoka. Sa sobom je poveo suprugu Jasnu koju je pred oltar odveo krajem lipnja. 

POGLEDAJTE GALERIJU: 

16
| Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija

16:35 LETE POKLONI, JOOMBOSOVCI IZNENADILI FANOVE

Pravo 'gužvanje' nastalo je u publici kada su youtuberi odlučili nagraditi svoje fanove. 

Pokretanje videa...

00:18

Obožavatelji youtubera su na vrhuncu emocija, vrištanje ne prestaje. 

Pokretanje videa...

00:15

16:00 OBOŽAVATELJI VRIŠTE: NA SCENU DOLAZE STOKA I LAY Z

Pokretanje videa...

00:28

15:50 MILJENIK OBOŽAVATELJICA BRUNO LUKIĆ S OSTALIM YOUTUBERIMA RUŠI REKORD U 'FLOSS' PLESU

Pokretanje videa...

00:11

Dok youtuberi flossaju, fanovi selfiraju kao prave zvijezde.

15:42 OBARANJE SVJETSKOG REKORDA U FLOSS DANCEU

Najnoviji plesni hit koji su zavoljeli mladi diljem svijeta, 'zarazio' je i Youtubere u Areni.

15:30 YOUTUBERI NEUMORNO OKIDAJU SELFIJE

U pauzi se obožavatelji probijaju do youtubera kako bi za uspomenu ovjekovječili selfije. S njima su i roditelji u 'akciji'. 

15:10 LAY-Z I BAKA PRASE PRIDRUŽILI SU SE SVOJIM OBOŽAVATELJIMA U FAN PIT ZONI, S NJIMA 'OKIDAJU SELFIJE' I DIJELE IM AUTOGRAME

14:50 VELIKI ŠARENI BALONI 'ZASULI' SU OBOŽAVATELJE

Pokretanje videa...

JOOMBOOS 00:28

14:45 THE SIKRT NAJMLAĐIM FANOVIMA ZA VRIJEME NASTUPA OSTALIH YOUTUBERA POTPISUJE SVOJU KNJIGU

Pokretanje videa...

THE SKIRT 00:15

14:30 BAKA PRASE I RUŽA ZAPJEVALI S OBOŽAVATELJIMA PJESMU 'GRADSKI PREVOZ'

Pokretanje videa...

JOOMBOOS 00:27

14:15 MAGIC LEON PRED DESETAK TISUĆA OBOŽAVATELJA IZVODI SVOJ POZNATI MAĐIONIČARSKI SHOW

13:15 REGIONALNI YOUTUBERI IZLAZE NA BINU I 'OKIDAJU SELFIE' S CIJELOM ARENOM

13:00 TISUĆE OBOŽAVATELJA VRISKOM OTVORILO JE TOTALNI JOOMBOOS SPEKTAKL

Počelo je počelo, Totalni JoomBoos u Areni Zagreb otvorio je vrata i već je nastala ludnica. Obožavatelji su satima prije otvaranja stajali ispred ulaza kako bi bili među prvim posjetiteljima. A kad su ušli unutra, oduševili su se onim što ih je dočekalo. Najmodernija produkcija, više od 50 najjačih regionalnih youtubera, ali i najveća zvijezda KSI.

12:55 ZADNJE PRIPREME

Šminkanje, upjevavanje i puno kave, sve to rade youtuberi u backstageu prije samog početka. Galeriju možete pogledati ovdje:

Youtuberi završavaju zadnje pripreme prije odlaska na binu
Youtuberi završavaju zadnje pripreme prije odlaska na binu

12:30  OBOŽAVATELJI U ARENI

I dok silno uzbuđeni fanovi očekuju početak spektakla, mnogi od njih se zabavljaju igrajući video igrice, nagradne igre, a većina ih je pohrlila u dvoranu kako bi bili što bliže svojim youtuberima.

POGLEDAJTE GALERIJU:

12
| Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija

12:00  BREAK DANCE U PODNE

Prijateljice Kim (10) i Megi (11) nisu imale nikakvu tremu te su nabacile pravi break dance na parteru u Areni dok su čekale dolazak svojih youtubera.

Pokretanje videa...

joomboos 00:34

 - Preko djece sam se navukao na Totalni JoomBoos! Najdraži youtuber mi je Baka Prase, sinovi su gledali, a onda j ei meni postalo zabavno - otkrio nam je jedan roditelj.

Pokretanje videa...

01:17

- Došao sam podržati svoje kolege, najdraži mi je Lay-Z, ali nisam mu donio nikakav poklon - rekao je kroz smijeh njegov kolega youtuber koji je došao na legendarnog londonskog youtubera KSI-ja.

POGLEDAJTE GALERIJU:

24
| Foto: Luka Stanzl/PIXSELL - ILUSTRACIJA

- Upoznati Baku Prase mi je najveća želja, volio bih dobiti i autogram. Od 2013. sam počeo pratiti youtubere redovno. Došao sam iz Samobora, probudio sam se u deset jer sam bio malo uzbuđen pa sam se i izgubio koji put - rekao je mladi uzbuđeni obožavatelj.

- Došla sam iz Osijeka s troje djece, sinom i njegova dva prijatelja. Dva tjedna smo se pripremali za to, a na putu do Zagreba su me učili pjesme koje pjeva Baka Prase jer ja ne znam ništa o tome - komentirala je majka koja je došla kao pratnja najmlađih youtuberskih fanova.

- Danas će bit veselo, uzbuđen sam što ću otpjevati svoju pjesmu i slikati se sa svima. Za ovo se najviše moraš pripremiti psihički. Sve je puno djece, stage, kao da sam pjevač, a nisam već samo snimam video i to je dosta teško psihički. Pjevat ću pjesmu 'Stotka' za mojih 100 tisuća pratitelja, ali ovo mi definitivno nije zadnja pjesma - rekao je u backstageu youtuber Rasta.

- Od osam ujutro sam tu na šminkanju, a nastupam oko 16 sati. Nemam tremu jer mi je pjevanje prirodna stvar, jedva čekam doći na stage - izjavila je XNIKS2X i zapjevala pjesmu 'Pola milijuna'.

Pokretanje videa...

arena 00:16

Čim su se vrata otvorila obožavatelji su pohitali prema ulazu kako bi što prije vidjeli svoje youtubere. 

Na ovom spektaklu posjetitelji će imati priliku prisustvovati prvom youtuberskom koncertu ikad, na kojem će youtuberi uživo izvoditi svoje najpoznatije hitove, a zabavljat će fanove i uz dodatne aktivnosti, poput turnira u Fortniteu, izvođenjem raznih izazova na pozornici i još puno, puno toga...

Svoj nastup na pozornici imat će i KSI, a obožavatelji će i njega, ali i ostale zvijezde moći upoznati. KSI će odgovarati i na neka od pitanja koja zanimaju obožavatelje, dok će ostali youtuberi sudjelovati u izazovima i radionicama u Areni. 

Podsjećamo, ako još uvijek niste, ulaznice još uvijek možete nabaviti, ali požurite, jer ih je ostalo jako malo...

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveci Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjaceg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

EKSKLUZIVNO: Najjača YouTube zvijezda stigla u Zagreb, a ne želi nastupati bez ove tri stvari!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada