Show

Komentari 13

Harry i William susrest će se tek na djedovom sprovodu, a Kate Middleton mora paziti na njih...

Harry i William susrest će se tek na djedovom sprovodu, a Kate Middleton mora paziti na njih...

Oni znaju da u subotu neće biti oni najvažniji i da moraju poštovati sjećanje na djeda i biti podrška baki. Sva pažnja bit će usmjerena na kraljicu i nema izuzetaka, obitelj je ujedinjena, izjavio je izvor blizak dvoru

Britanski mediji prenose kako su prinčevi Harry (36)  i William (38) razgovarali telefonski nakon Harryjeva povratka u Veliku Britaniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Braća bi se, javljaju britanski mediji, prvi put trebala susresti u dvorcu Windsor u subotu ujutro. Isto tako, mediji navode i to da će Kate Middleton (39) imati ulogu 'mirotvorke' među njima. Obojica su navodno obećala kako će pokušati izgladiti odnose i nesuglasice u djedovu čast.

- Oni znaju da u subotu neće biti oni najvažniji i da moraju poštovati sjećanje na djeda i biti podrška baki. Sva pažnja bit će usmjerena na kraljicu i nema izuzetaka, obitelj je ujedinjena - izjavio je za Daily Mail izvor blizak dvoru. 

Inače, Harry i Kate su se od samih početaka jako dobro slagali. On ju je jednom prilikom opisao kao svoju stariju sestru koju nikada nije imao. No nije izvjesno da je njihov odnos ostao prisan nakon intervjua Harryja i Meghan Markle s Oprah Winfrey (67) i napuštanja kraljevske obitelji.

Podsjetimo, princ Harry u londonsku zračnu luku Heathrow sletio je prije nekoliko dana i trenutačno se nalazi u karanteni u Nottingham Cottageu, gdje je 2017. godine zaprosio Meghan. U izolaciji mora provesti pet dana, nakon čega će, ako test na koronavirus pokaže da je negativan, moći prisustvovati djedovu sprovodu.

Inače bi u karanteni morao provesti deset dana. No prema uputama britanske Vlade, oni koji ulaze u zemlju iz inozemstva mogu izaći iz karantene zbog smrtnih slučajeva u obitelji.

 

Najčitaniji članci