Show

Komentari 182

Hauser se oženio na Maldivima? Fotkom pokrenuo glasine: 'Medeni mjesec se nastavlja..'

Hauser se oženio na Maldivima? Fotkom pokrenuo glasine: 'Medeni mjesec se nastavlja..'

Glazbenik na Maldivima s misterioznom djevojkom uživa još od sredine veljače. Kada je tek došao na odmor, podijelio je nekoliko zajedničkih videa, no njezin je identitet vješto skrivao

Čini se kako je raju na Maldivima došao kraj, no baš kad se opraštao od otoka, Hauser je na Instagram storyju napisao nešto što je potaknulo nove glasine.

POGLEDAJTE VIDEO

Naime, na jednom od videa glazbenik je napisao:

- Gospođice, medeni mjesec se nastavlja? - stoji.

Inače, glazbenik Stjepan Hauser (34) na Maldivima s misterioznom djevojkom uživa još od sredine veljače.

Kada je tek došao na odmor, podijelio je nekoliko videa na kojima je s njim spomenuta djevojka, no glazbenik je njezin identitet vješto skrivao.

Njegovi obožavatelji odmah su ga bombardirali pitanjima tko je ljepotica u njegovom društvu i htjeli su da im otkrije u kakvoj su vezi.

Dakako, nitko ne zna je li se glazbenik šalio ili se stvarno za misterioznu djevojku oženio na rajskom otočju. 

Noć prije, njihovu zadnju na Maldivima, počastili su se romantičnom večerom u prekrasnom morskom okruženju. Tom prilikom Hauser je podijelio još fotografija na kojima je u strastvenom zagrljaju s plavušom. 

Ubrzo nakon što su se mediji zainteresirali tko je ona, saznalo se kako violončelist ondje promovira svoje egzotično odredište te su mnogi pričali kako je i djevojka samo dio promocije mjesta, no Hauser je prije dva dana odlučio progovoriti.

- Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu - kazao je Hauser i snimio plavokosu djevojku koja je lice sakrila slamnatim šeširom, a podijelio je i trenutak u kojem misterioznu ljepoticu drži u zagrljaju i ljubi se s njom.

Mnogi su primijetili da više nije ona crnka koju je prije pokazivao. Prije je violončelist podijelio dvije fotografije na kojima je u zagrljaju crnke, ali njezino lice nije pokazao javnosti.

Najčitaniji članci