Meryem Uzerli; Hurem zabrinula pa razbjesnila fanove: 'Prenaglo si smršavjela i sada poziraš za ruski časopis?' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Hurem zabrinula pa razbjesnila fanove: 'Prenaglo si smršavjela i još poziraš za ruski časopis?'

Hurem zabrinula pa razbjesnila fanove: 'Prenaglo si smršavjela i još poziraš za ruski časopis?'
5

Posljednjim objavama na Instagramu podijelila je mišljenja publike. Prvo je pokazala kako je vrlo brzo skinula višak kilograma, a nakon toga se našla ispred objektiva za na naslovnicu ruskog magazina

VIDEO

Glumica Meryem Uzerli (38) hrvatskoj je javnosti najpoznatija po ulozi neodoljive Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Nedavno je drugi put rodila, a nakon poroda odlučila je svoju figuru dovesti do savršenstva. Fanovi su se jako zabrinuli radi naglog mršavljenja glumice, ali je jednim potezom na društvenim mrežama skrenula jako negativne komentare na sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Iva Grgurić postala zaštitno lice VIDEO

Čini se kako je glumica na rigoroznom režimu odlučila otkloniti višak kila nakon poroda te je time zabrinula mnoge fanove. Mnogi misle kako zapravo nije trenirala već da ima ozbiljne zdravstvene probleme zbog prošlosti gdje je imala depresivne epizode te si je čak jednom pokušala oduzeti život.

Naime, glumica je ostala trudna s brokerom i biznismenom Canom Atesom (52) koji je od nje stariji 17 godina. Na snimanju jubilarne 100. epizode 'Sulejmana Veličanstvenog', odjurila je sa seta te se kasnije saznalo kako ju je bivši zaručnik Ates nagovarao na pobačaj i izbacio ju iz stana. Zbog toga je imala česte epizode depresije, ali je na kraju odlučila roditi prvu kćer Lauru i život joj se promijenio.

Ubrzo nakon toga posvetila se estetskim zahvatima gdje je četiri puta povećala usne, naglasila jagodice i podignula obrve. Majka dvije kćeri se sada nalazi u sretnoj vezi, a oca malene Lily Koi vješto skriva od javnosti.

Glumica je također izazvala žustre komentare na svom Instagram profilu nedavnom objavom. Pozirala je za naslovnicu ruskog magazina Hello za naredni mjesec.

Fanovi su se jako razočarali te su svoje mišljenje iskazali i brojnim komentarima, upravo zato jer je glumica postala poznata po ulozi sluškinje koja dolazi iz Ukrajine, Hurem.

Slavna Hurem zamalo tragično stradala, oporavila se uz svoje kćeri, no oca djeteta i dalje krije
Slavna Hurem zamalo tragično stradala, oporavila se uz svoje kćeri, no oca djeteta i dalje krije

- Osvanuti u ruskom časopisu nije nešto čime bi se sad trebala ponositi, naprotiv, trebala bi se stidjeti - glasio je jedan komentar.

- Dok cijeli svijet podržava Ukrajinu, ti radiš reklamu za Rusiju. Sram te bilo - rekao je drugi.

RTL

- Zar ne bi bilo ispravno da svojoj publici, ruskim simpatizerima čiji su mozgovi uglavnom isprani propagandom, ukažete na istinu? Rastužuje me jer majka dvoje djece šuti dok Rusi granatiraju rodilišta u Mariupolju - nadovezao se treći.

Hurem ima novi posao: Otvorila je prodavaonicu zdravih slatkiša
Hurem ima novi posao: Otvorila je prodavaonicu zdravih slatkiša

Mnogi su se zapitali zašto glumica ne progovara o ratnom stanju u Ukrajini, dok drugi smatraju kako je ovim potezom 'pokazala svoje pravo lice'.

>>> STANJE U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU PRATITE OVDJE <<<

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu