Show

Komentari 0

Ima opasnih vožnji: Ne treba se uvijek predati svojim nagonima

Ima opasnih vožnji: Ne treba se uvijek predati svojim nagonima

Živimo u eri kada je iznimno jednostavno snimiti gotovo sve, a vozači koji rade za Uber i ine servise i snimaju gotovo sve. Neki od filmova koji su snimljeni nisu za ljudske oči

Premda je izgledalo da je u ovoj godini ispunila svoju kvotu negledljivih filmova, glumica Bella Thorne odlučila nas je počastiti još jednim djelom iz svoje ponude. U pitanju je horor triler 'Ride', odnosno 'Vožnja', koji je doslovno to što mu ime insinuira. To je horor o vožnji jednim ride-share servisom poput Ubera ili Lyfta, koja se pretvori u vožnju iz pakla.

Iako baš i nema puno razloga da se snima film s takvom tematikom, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo dobiti film u kojem pratimo osamljenu ženu zarobljenu u autu sa psihopatom.

Živimo u eri kada je iznimno jednostavno snimiti gotovo sve, a vozači koji rade za Uber i ine servise i snimaju gotovo sve. Zato se moramo upitati zašto je ikome ovakav film pao na pamet. Vjerojatno u ovom filmu nećemo dobiti odgovor na takvo pitanje, no dobit ćemo oko 90 minuta 'strave i užasa' koji nisu to niti izbliza niti izdaleka.

Pogledajte video

I režije kao i scenarija prihvatio se Jeremy Ungar, kojem je ovo prvi dugometražni film. U glavnoj je ulozi spomenuta Thorne, koja će se ove godine pojaviti i u filmu 'Događaj'. Podršku joj daju Jesse T. Usher i Will Brill. Film postaje dostupan tijekom listopada.

 

Najčitaniji članci